29 / 03 / 2024

Zorlu Center'ın web sitesi sınıfının en iyisi seçildi!

Zorlu Center'ın web sitesi sınıfının en iyisi seçildi!

Mimari tasarımıyla ön plana çıkan, birçok uluslararası ödüle layık görülen Zorlu Center, web sitesinin tasarımıyla da iddialı. Zorlu Gayrimenkul'un hayata geçirdiği Zorlu Center’ın Web Sitesi, uluslarararası arenada “Sınıfının En İyisi” seçildi.



Uluslararası arenada web sitelerini teşvik ve desteklemek amacıyla kurulan Interactive Media Awards (IMA), Zorlu Center’ın Web Sitesi’ni, Gayrimenkul-Yapı kategorisinde 2012 yılının en iyisi olarak belirledi. IMA’nın verdiği en yüksek onur ödülünü alan  Zorlu Center Web Sitesi, kapsamlı bir değerlendirme sonucunda “Sınıfının En İyisi” seçildi.


IMA’nın ‘’Best in Class’’ sertifikasını alan Zorlu Center Web Sitesi, tasarım, içerik, fonksiyonel özellikler, kullanılabilirlik, standartlara uygunluk, çapraz tarayıcı uygunlugu kriterlerinde değerlendirmeye alındı. Sonuçta IMA’nın profesyonel jürisi tarafından en iyi olarak belirlendi ve toplamda 489 puan alarak rakiplerini geçti.


Zorlu Center için hazırlanan web sitesi üst düzey teknolojiler ve kullanışlılık öğeleriyle planlandı. Zorlu Center web sitesinin hem görsel kodları, hem de bilgi mimarisi farklı hedef kitlelerin kolayca aradığını bulacağı ve doğru konumlandırmayı ayrı ayrı hissettirebilecek şekilde tasarlandı. 


Zorlu Center’ın en önemli özelliklerinden biri olan konumunu en iyi şekilde anlatmaya yarayacak etkileşimli bir harita sayesinde İstanbul’daki önemli noktalardan Zorlu Center’a olan uzaklıklar ayrı ayrı hesaplanabiliyor. Zorlu Center’ın 5 farklı fonksiyonu için hazırlanan galerilerin yanı sıra; özellikle rezidanslar için özel hazırlanmış daire planlarına da etkileşimli olarak erişim imkanı sunuluyor. Genel tasarım olarak büyük görsellerin tercih edildiği Zorlu Center sitesinde kullanıcılar, tek bir tuşla tam ekran moduna geçip, projenin ve İstanbul’un en güzel görsellerini tam ekran keyfinde izleyebiliyorlar. 


Zorlu Center web sitesi günümüz teknolojik gereksinimlerini de karşılıyor. Tüm mobil cihazlar için geliştirilen özel arayüzler sayesinde tüm site içeriğine bu cihazların ekranlarına uygun şekilde erişmek de mümkün hale getirildi.


Zorlu Center Web sitesi daha önce 2011 yılında gerçekleşen Altın Örümcek Web Ödülüllerinde de birinci olarak Altın Örümcek Web Ödülü’nün sahibi olmuştu.


Geri Dön