18 / 04 / 2024

IMA

IMA

Mimari tasarımıyla ön plana çıkan, birçok uluslararası ödüle layık görülen Zorlu Center, web sitesinin tasarımıyla da iddialı. Zorlu Gayrimenkul'un hayata geçirdiği Zorlu Center’ın Web Sitesi, uluslarararası arenada “Sınıfının En İyisi” seçildi.

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi ÜSküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aksu tarafından kuruldu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten akıllara zarar açıklama! Elimizdeki dolarları satmak mı gerekiyor?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar için felaket cümlelerini kurarken 2023 yılında ters rüzgarların geleceğini ifade etti. Memiş doların sonunun iyi olmadığını da ima ederken yatırımcılara kritik uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor!

Fukuşima Valisi Uçibori Masao yaptığı açıklamada "Gelecek ay Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor. Sosyal yaşamı geliştirerek Fukuşima'nın parlak geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.

Japonya'da depremin vurduğu Fukuşima halkı dönüşümden memnun!

2011 Mart'ta yaşanan  9 büyüklüğündeki deprem ve tsunaminin vurduğu Fukuşima bölgesi halkının yüzde 30'u kentsel dönüşüm çalışmalarından memnun. 

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bir meskende dokuz senedir kiracıyım. Ev sahibim 10 senenin sonunda çıkmam gerektiğini ima etti. Henüz açık bir teklif yok ama demek ki aklında on sene dolunca beni çıkarmak var. Her on senelik kiracı kolayca çıkarılabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Hiroşima'nın yıkamadığı 2 bina yıllar sonra yıkılıyor!

2. Dünya Savaşı sırasında Amerika'nın Japonya’nın Hiroşima kentine attığı atom bombasına karşı ayakta kalmayı başaran 2 binanın yıkımı için karar verildi. Binaların yıkımı 2022’ye kadar tamamlanacak...

Atom bombasının simgesi olan bina 75 yıldır onarılmıyor! 

Japonya’nın Hiroşima şehrindeki üç katlı tuğla bina 1945 yılından bu zamana harabe olarak duruyor. UNESCO Dünya Mirası listesindeki bina 75 yıldır onarılmıyor. 

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İma Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İma Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Erhan Çelebi ve Bessam Yıldırım ortaklığından 18 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Derya Bağcı tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO’nun web sitelerine IMA ödülleri verildi!

Uluslararası arenada web sitelerini teşvik ve desteklemek amacıyla kurulan Interactive Media Awards (IMA) 2016 yılının “En iyilerini” belirledi.

Japonya Okinoşima Adası için UNESCO'ya başvuru yapıldı!

Japonya, üzerindeki tapınaklar nedeniyle sadece erkeklerin ayak basmasına izin verilen Okinoşima Adası'nın 2017'de UNESCO Dünya Kültür Mirasları listesine girebilmesi için başvuruda bulundu.

IMA Haberi

IMA

Uluslararası arenada web sitelerini teşvik ve desteklemek amacıyla kurulan Interactive Media Awards (IMA), Zorlu Center’ın Web Sitesi’ni, Gayrimenkul-Yapı kategorisinde 2012 yılının en iyisi olarak belirledi. IMA’nın verdiği en yüksek onur ödülünü alan  Zorlu Center Web Sitesi, kapsamlı bir değerlendirme sonucunda “Sınıfının En İyisi” seçildi.


IMA’nın ‘’Best in Class’’ sertifikasını alan Zorlu Center Web Sitesi, tasarım, içerik, fonksiyonel özellikler, kullanılabilirlik, standartlara uygunluk, çapraz tarayıcı uygunlugu kriterlerinde değerlendirmeye alındı. Sonuçta IMA’nın profesyonel jürisi tarafından en iyi olarak belirlendi ve toplamda 489 puan alarak rakiplerini geçti.


Zorlu Center için hazırlanan web sitesi üst düzey teknolojiler ve kullanışlılık öğeleriyle planlandı. Zorlu Center web sitesinin hem görsel kodları, hem de bilgi mimarisi farklı hedef kitlelerin kolayca aradığını bulacağı ve doğru konumlandırmayı ayrı ayrı hissettirebilecek şekilde tasarlandı. 


Zorlu...