25 / 04 / 2024

Sınıfının en iyisi seçildi! John Deere 5e serisi 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Sınıfının en iyisi seçildi! John Deere 5e serisi 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden John Deere’nin 5E serisi traktörleri iddialı. İşlerinizi verimli, etkili ve her zamankinden daha konforlu tamamlamayı vadediyor. John Deere 5E model ve fiyat listesini bu haberde derledik.



John Deere yeni 5E Serisi traktörleri Türk çiftçisiyle buluşuyor.

Yeni 5E Serisi traktörler, çiftçilerin işlerini verimli, etkili ve her zamankinden daha rahat tamamlamasını sağlayacak üretkenlik özellikleri kazandırıldı. Yüksek manevra kabiliyetine sahip kompakt yeni John Deere 5E Serisi traktörler, ihtiyaç duyulan her yerde çalışacak ve ağır yükleme işlerini de rahatça yapabilecek güce sahip. Geniş bir görüş açısıyla sunulan yeni John Deere 5E’nin kullanımı kolay ve zahmetsiz hale getirildi.

Çevreye en duyarlı ve sınıfının en teknolojik Faz V emisyon değerine sahip olan yeni John Deere 5E serisi traktörler bir kez daha çiftçilerin her zamanen çok tercih ettiği markalardan biri olma konusunda iddialı.

John Deere 5E’te her uygulama için vites aralıklarına sahip iki dişli kutusu seçeneğinden birini seçebilirsiniz 12/12 veya 40km/saat maksimum hıza ulaşan 24/12 PowrReverser şanzıman harika bir performans vadediyor.

Öte yandan ön yükleyici, 5E'nin asıl görevi. Kısa dingil mesafesi ile olağanüstü dar bir dönüş açısı sunuyor ve PowrReverser kavramaya bile dokunmadan zahmetsizce ileri ve geri manevra yapmanızı sağlıyor. 


Geri Dön