25 / 04 / 2024

beton kilit parke

beton kilit parke

Denizli Belediyesi, ilçelere 2 yılda 2 milyon metrekare beton kilit parke taşı döşedi. Geçen yıl 17 ilçeye yaklaşık 600 bin metrekare beton kilit parke taşı bu yıl 2 katına çıkarıldı.

Umman Beton'dan yenilik: Saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor!

Umman Beton Santralleri yapı malzemeleri alanında ürettiği çözümlere parke briket makinelerini de ekledi. Bu kapsamda saatte 5400 parke taşı, 2700 briket taşı üretiyor.

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

MASKİ'nin 13.5 milyon TL'lik fabrika inşaatı yarılandı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen beton boru ve kilit parke taş üretimi fabrikasında imalatları yarılandı..

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Kula Dereköy, modern kimliğine kavuşuyor!

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Manisa Turgutlu yeni yollarına kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesine bağlı Yayla Mahallesi yollarını kilit parke ile yeniliyor.

Manisa Beğenler'de sıra üstyapıda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes’e bağlı Beğenler Mahallesi’nde gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlanan kilit parke çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Denizli'nin 17 ilçesi yeni yollarına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı, tüm ilçelere beton kilit parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Manisa Yunusdere'nin yolları yenilendi!

Mahalleleri daha modern hale getirebilmek için altyapı ve üstyapı projelerini koordineli bir şekilde yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu’da Yunusdere Mahallesi’nde de kilit parke taşı ve bordür çalışmalarına başladı.

Manisa Aşık Veysel Caddesi dönüşüyor!

Şehrin hemen hemen her noktasında bir çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın Aşık Veysel Caddesi’nde kilit parke taşı ve iki taraflı kaldırım döşemesine başladı

Manisa Evciler'in üst yapısı yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma’nın Evciler Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışması yaptı.

beton kilit parke Haberi

beton kilit parke

Başkan Osman Zolan'ın geçen hafta sonu açıkladığı 121 Dev Proje arasında yer alan beton kilit parke taşı yatırım programı, ilçeler tarafından sevinçle karşılandı. Hibe programı yerine bu yıl beton kilit parke taşı döşeme işleminin büyükşehir tarafından yapılacağı ifade edildi. Vatandaşları yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtaracak bir milyon 500 bin metrekarelik yatırım bir yıl içinde tamamlanarak hizmete girecek. Başkan Osman Zolan, bu yıl farklı bir uygulamaya gidileceğini anlatarak, "Bu yıl parke taşını ilçelere vermeyeceğiz, gidip kendimiz döşeyeceğiz. Mahallelerde parke taşlarını yığılı olarak görmeyeceksiniz. Her yıl bu çalışmamız devam edecek. 3 yılın sonunda vatandaşların ayağı toza, çamura değmeyecek" diye konuştu.



Sabah...