26 / 04 / 2024

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Honaz'a otobüs terminali inşa ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'a yapılan yatırımları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.




Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, alt yapıdan, kilit parke taşına, sıcak asfalttan otogara, kapalı yüzme havuzundan halı sahalara kadar Honaz'da hayata geçirilen yatırımları incelemek için Honaz ilçesini ziyaret etti. 


Başkan Zolan'ın Denizli Büyükşehir Belediyesinin devam eden yatırımlarıyla şantiye alanını andıran Honaz gezisi Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu'na gerçekleştirdiği ziyaret ile başladı. Başkan Zolan daha sonra AK Parti Honaz İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Osman Zolan buradan kentin 4 bir tarafında olduğu gibi Honaz'da da sürdürdükleri beton kilit parke taşı döşeme çalışmalarını inceledi. 


Honaz'ın terminal sorunu çözülüyor


Başkan Zolan ve beraberindeki heyet daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Honaz İlçe Terminali ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu inşaatlarını gezdi. Afşin Mahallesi'nde yapımı tamamlanan halı sahayı da gezen heyet sıcak asfalt çalışması biten İnönü Caddesi üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara yatırımları anlatan Başkan Zolan, son olarak Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli-Ankara Karayolu Kocabaş Mahallesi yan yolda bir süre yürüyerek tamamlanan sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.




Denizli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön