25 / 04 / 2024

Beton Teknolojileri 2018

Beton Teknolojileri 2018

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İstanbul’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Kaliteli ve güvenli beton nasıl üretilir?

Umman Beton Üretim Teknolojileri Genel Müdürü Ahmet Bağcı, Kaliteli ve güvenli beton için beton santraline ve yazılıma ihtiyaç olduğunu belirtti.

Dayanıklı yapı üretiminde ön şart doğru beton uygulamalarıdır!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Balıkesir’de “Beton Teknolojileri ve Doğru BetonUygulamaları Semineri” gerçekleştirdi.

Kentsel dönüşümde başarının anahtarı nedir?

THBB Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Seminer” düzenledi. THBB KGS İktisadi İşletmesi Direktörü Uçar, kentsel dönüşüm çalışmalarında kaliteli hazır betonun kullanılması ve doğru beton uygulamaları olası bir depremde birçok hayat kurtaracağını söyledi...

İnşaat sektörünün canlanması için strateji belgesi hazırlanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Tokat’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Isparta’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

Güvenli yapılar için kaliteli beton kullanımı şart!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” güvenli yapılar için KGS denetiminden geçmiş kaliteli betonun kullanılmasının bir ön şart olduğu vurgulandı.

Beton KGS denetiminden geçecek!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Uşak’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleşti. Seminer, kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlendi.

Çipli Beton uygulaması ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konulu seminerler düzenliyor. 

Geçirimli Beton sel baskınlarını azaltıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Konya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi. 

İnşaat sektörünü canlandıracak yol haritası kurgulanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2018 Aralık Ayı Raporu’nu açıkladı. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İstanbul’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

İnşaat sektörü için yol haritası çıkarılsın!

THBB tarafından her ay hazırlanan ''Hazır Beton Endeksi” 2018 Kasım Ayı Raporu açıklandı. Verilere göre tüm endekslerin halen eşik değerin altında olması da inşaat ve bağlantılı sektörlerdeki durgunluğun devam ettiğine işaret etti.

Beton Teknolojileri 2018 Haberi

Beton Teknolojileri 2018

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), bu amaçla yapmış olduğu çok sayıda etkinliğin yanı sıra “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konulu seminerler düzenliyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde periyodik olarak gerçekleştirilen bu seminerler ile müteahhitler, mimarlar, mühendisler başta olmak üzere beton kullanıcılarına; betonla ilgili kamu idarelerinin yetkililerine; yapı denetim kuruluşu temsilcilerine ve beton üreticilerine betonun doğru uygulamalarının anlatılması hedefleniyor.

THBB’nin 2017 yılında başlattığı seminerler dizisinin on dördüncüsü 19 Aralık 2018 tarihinde İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde yapıldı. Seminer’e inşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar ve beton üreticileri yoğun ilgi gösterdi. İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna’nın yaptığı açış konuşmasıyla başlayan Seminer kapsamında, THBB Genel Sekreteri Aslı Özbora Tarhan; “Türkiye’de ve Dünyada Hazır Beton Sektöründeki Son Gelişmeler”, İTÜ İnşaat Fakültesinin Eski Dekanı Prof. Dr. Mehmet...