19 / 04 / 2024

BEÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda 5 yeni bölüm açıldı

BEÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda 5 yeni bölüm açıldı

Çevre Kampüslerdeki eğitim alt yapısını her alanda güçlendiren Bülent Ecevit Üniversitesi, Devrek’te açılan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu için YÖK’e sunduğu beş bölüm açılma teklifi YÖK Yürütme Kurulu’nun 20.01.2016 tarihli toplantısında onaylandı.

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alınıyor?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alındığını anlattı. Peki söz konusu önlemler neler? İşte detaylar...

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

İstanbul'da yerleşim yerleri uzak yerlere taşınmalı!

İzmir'de art arda gelen depremler akıllara büyük İstanbul depremini getiriyor. Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş olası İstanbul depremine karşı İstanbul'un  yerleşim yerlerinin taşınması gerektiğini dile getirdi. 

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, fakülteye dönüştürüldü. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Ege Denizi'nde Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremle ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan heyet İzmir'in yapı kalitesini inceleyecek...

SUBÜ ekibi Elazığ depremi raporunu açıkladı!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Deprem Çalışmaları ve Uygulama Merkezi, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şddetindeki depreme ilişkin raporunu yayımladı...

Akdeniz Üniversitesi için üçüncü fakülte müjdesi!

MATSO tarafından inşa edilen Akdeniz Üniversitesi'nin ikinci kampüsü açıldı. Manavgat Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi yeni yılda 800 öğrenciye öğrenim sağlayacak.

AYBÜ Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi kuruldu!

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanıyor...

Çağatay Özdoğru’ya seçkin mezun ödülü!

GEORGE Washington Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi tarafından verilen “Seçkin Mezunlar” ödülüne, Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru da layık görüldü.

Gayrimenkul bilimleri alanında akademi kuruldu!

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü’yle Ankara Üniversitesi’nde gayrimenkul bilimleri alanında tüm lisans ve lisansüstü eğitim kademeleri sağlanmış oldu.

Mehmet Özhaseki: Geleneklerimiz dışında şehirler oluşuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesinin açılış törenine katıldı. Özhaseki, Türkiye'de şehircilik ve imarın gelişimine yönelik bilgiler paylaştı.

BEÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda 5 yeni bölüm açıldı Haberi

BEÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda 5 yeni bölüm açıldı

Çevre Kampüslerdeki eğitim alt yapısını her alanda güçlendiren Bülent Ecevit Üniversitesi, Devrek’te açılan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu için YÖK’e sunduğu beş bölüm açılma teklifi YÖK Yürütme Kurulu’nun 20.01.2016 tarihli toplantısında onaylandı. Buna göre Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda El Sanatları Bölümü, Gastronomi Bölümü, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü, Bankacılık ve Finansal Bölümü açılmış oldu.



Bülent Ecevit Üniversitesi ilçe kampüslerindeki eğitim alt yapısını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Devrek’te faaliyet gösterecek olan BEÜ Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna açılması planlanan beş bölüm YÖK tarafından onaylandı. Devrek Meslek Yüksekokulu’nda iki yıl okuyan ve öğrenimini dört yıla tamamlamak isteyen öğrenciler gerekli koşulları taşımaları durumunda eğitimlerini dört yıla tamamlayabilecekler. Açılan bölümlerden olan Gastronomi Bölümü ve El Sanatları Bölümü Devrek’in turizm potansiyeline...