26 / 04 / 2024

beyaz çatılar

beyaz çatılar

Beyaza boyanmış çatıların güneş ışınlarını yüzde 70-80 oranında atmosfere geri yansıtıyor

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atışlar Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Fuat Atış tarafından kuruldu. 

Mavi yakalıların maaşları beyaz yakalıları geçti, transferler başlayacak

Sanayicilerin en büyük derdi üretim. Üretimin olmazsa olmazı ise mavi yakalı çalışanlar. Bavı sektörlerde mavi yakalıların maaşları beyaz yakalıları geçmiş durumda. Sektör temsilcileri yakında transferlerin başlayacağını söylüyor.

Konut ve işyerleri çatılarına sigorta yapılır mı?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında, rüzgar nedeniyle uçan evlerinin çatılarının sigortalanıp sigortalanmadığını kaleme aldı.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Artık gençler ve beyaz yakalılar da arsa alıyor!

Koronavirüs nedeniyle arazi ve arsa satışına talep attı. Geçmişte arsadan uzak duran beyaz yakalı çalışanlar ve gençler de artık salgın sürecinde yatırımcılar arasında yer alıyor. 

Beyaz yakalılar ofislere dönmek istemiyor!

Koronavirüs sürecinde evlere kapandık, işimizi de eve taşıdık. Peki bundan sonra ofis hayatı nasıl olacak? Araştırmalara göre evden çalışmaya alıştık. Anket katılımcılarının yüzde 74’ü salgın bitse de haftada 2-3 gün evden çalışmaya devam etmek istediğini ifade etti.

İstanbul’daki sahra hastanelerinin çatılarına Teknopanel imzası!

Koronavirüsle mücadelede İstanbul’da bulunan Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı Sahra Hastaneleri’ne kısa sürede 90 bin metrekare çatı malzemesi tedarik eden Teknopanel, projenin en büyük çözüm ortaklarından biri haline geldi.

İstanbul'un 3 dev hastanesinde çatı göründü!

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’de bulunan biner yataklı salgın hastanesinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Havalimanındaki hastanenin bazı bölümlerinin çatılarının yapımına geçildi.

Çatılar nasıl daha kullanışlı hale getirilebilir?

İBB İmar Müdürlüğü'nün düzenlediği İstanbul İmar Yönetmeliği Çatı Uygulamaları Mevzuat Çalıştayı'nda evlerin bir parçası olarak görülen çatılarda tarım yapılabileceği konuşuldu...

Tavan arası çatı penceresiyle aydınlanıyor!

Son yıllarda çatı katlarının yaşam alanına dönüşmesi ve dubleks çatıların tercih edilmesiyle modern çatı penceresi uygulamaları artıyor...

Beyaz yakalıların yeni yatırım trendi 'arazi'!

Re/max 7Tepe Arsa Geliştirme Direktörü Mert Başaran, arazi yatırımının önemini anlattı. Başaran, beyaz yakalıların yeni yatırım trendi olarak araziyi tercih ettiklerini söyledi.

Çatısı güçlü olmayan yapı depreme hazır değildir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Şenal, "Büyük acı ve kayıplar yaşamamak için depremi hayatımızın bir parçası olarak kabul etmeli ve gereken önlemleri eksiksiz olarak almalıyız. Çatıların da standartlara uygun yapılması, deprem sırasında hayati önem arz ediyor" dedi.

beyaz çatılar Haberi

beyaz çatılar

Beyaza boyanmış çatıların güneş ışınlarını atmosfere geri yansıtarak şehirleri serinletebileceği fikri uzun yıllardır bilim adamları tarafından tartışılıyor. Koyu renkli eski çatılar, gelen güneş ışınlarını sadece yüzde 10-20 oranında yansıtırken, beyaz çatılar yüzde 70-80 oranında...