24 / 04 / 2024

Beyaz Çırağan Düğün Sarayı

Beyaz Çırağan Düğün Sarayı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile dünya evine girdi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut var!

TOKİ ile başlatılan konut atılımının özel sektörün de gayretleriyle önemli bir dönüşümün gerçekleşmesini sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hala dönüştürmemiz gereken 6,7 milyon konut bulunuyor." diye konuştu.

Kentsel dönüşüme yeni model!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 40 bin kişinin hınca hınç doldurduğu salondan 81 milyona seslendi. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün 11 maddelik seçim manifestosu açıkladı. 

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt'ta dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde de dönüşüm başlatıyor.

Yıldırım 152 Evler ve Beyazıt mahalleleri dönüşüyor!

Yıldırım'ın 152 Evler ve Beyazıt mahallelerinde hayata geçilecek olan kentsel dönüşüm projeleriyle bölgeye depreme dayanıklı yapılar inşa edilecek.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

Kadıköy'de insana rağmen dönüşüm olur mu?

Kadıköy'de oturmak, eskilerde gerçekten bir ayrıcalıktı. Avrupa yakasına göre çok daha sakin, çok daha yeşil alanı olan, az katlı apartmanlarla nefes alınabilecek bir yerdi Kadıköy.Eskiden öyleydi, sonra kentsel dönüşüm geldi.

Çırağan Sarayı'nın tapusu Beylikdüzü Belediyesi'nde!

Beylikdüzü Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi ve Meclis Başkanvekili Ömer Şatır ailesi ve kendisine dair bilinmeyenleri Gazetem İstanbul'a anlattı. Şatır, Çırağan Sarayı ile birlikte birçok önemli yerin tapusunun kendilerinde olduğunu söyledi.

Haluk Eyidoğan: Dönüşüm yok, yenileme var!

İstanbul’da kentsel dönüşüm adına binaların yıkıldığını ve yerine lüks konutların yapıldığını söyleyen deprembilim uzmanı ve eski CHP İstanbul Milletvekili Prof. Dr.Eyidoğan, “Dönüşüm yok, yenileme var. Deprem değil, ticaret düşünülüyor’’ dedi

Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş. İşte Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı haber...

1948 yılında Çırağan Sarayı İstanbul Belediyesi'ne devredilecek!

1948 yılında hükümet Çırağan Sarayı'nı İstanbul Belediyesi'ne devredecekmiş. Bir Amerikan firması yanık haldeki sarayı devralacak olan İstanbul Belediyesi ile temasa girerek Çırağan'ı uluslararası bir otel yapmak istemiş.

Çırağan Sarayı otel oluyor!

1945 yılında Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilerek istifade edilmesine karar verilmiş. İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1945 yılında Çırağan Sarayı yazlık otel yapılacak!

1945 yılında İstanbul Belediyesi, mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda olan harap haldeki Çırağan Sarayı'nı devralmak için harekete geçmiş. Belediye, sarayı yazı Boğaziçi'nde geçirmek isteyen turistler için yazlık otel haline getirecekmiş.

Beyaz Çırağan Düğün Sarayı Haberi

Beyaz Çırağan Düğün Sarayı

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Nuran Işık, Zeki Aydın ile evlendi.

16 Haziran'da nişanlanan Nuran Işık ile Zeki Aydın'ın düğünü 3 Kasım Pazar günü Bağcılar'daki Beyaz Çırağan Düğün Sarayı'nda gerçekleştirildi. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak editörümüz Nuran Işık'ı tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

  ...