28 / 03 / 2024

beyaz eyüp rezidans

beyaz eyüp rezidans

Fiyatların 306 bin TL'den başladığı Beyaz Rezidans Eyüp projesi İstanbul Eyüp'te yükseliyor...

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim!

Mihmandar Eyüp, iş ve alışveriş merkezlerine, okullara, hastanelere, toplu taşımaya ve Eyüp Sultan Camii’ne yakınlığı ile kusursuz bir alternatif sunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp 2017'de teslim...

Eyüp Hisar Panorama nerede?

Hisar Panorama Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Eyüp Hisar Panorama nerede?

Eyüp Mihmandar Topçular ev fiyatları!

Eyüp Mihmandar Topçular ev fiyatları 731 bin TL'den başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat'ın projesi Mihmandar Eyüp, 2017 yılı Nisan ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp’te Rami Kışlası Caddesi üzerinde hayata geçirilen Mihmandar Eyüp projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 650 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te teslimler 2017'de!

Beyaz İnşaat, kentsel dönüşüm deneyimini Eyüp'te inşa ettiği Mihmandar Eyüp projesiyle ortaya koydu.Bay ve bayanlara ayrı havuz, seyir terasları, hobi odaları, mescit ve spor merkezinin yer aldığı projede anahtar teslimleri 2017'de yapılacak.

Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Mihmandar Eyüp'te daire fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Beyaz İnşaat imzası taşıyan proje 28 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Eyüp Mihmandar Konakları nerede?

Mihmandar Eyüp Evleri satış fiyatları!

Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te bulunuyor. Proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın yerde yükseliyor. Mihmandar Eyüp Evleri satış fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Mihmandar Eyüp Evleri satılık!

Beyaz İnşaat imzasıyla inşa edilen projede daireler 1+1' den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Mihmandar Eyüp Evleri satılık 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık daire teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Eyüp Sultan Mihmandar Evleri!

İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Eyüp' te yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Eyüp Sultan Mihmandar Evleri Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Mihmandar Eyüp iletişim!

Toplam 28 bin metrekare alana yayılan proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 95 29 olarak belirlendi.

Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen proje 78 daire, 10 dükkandan meydana geliyor. İşte Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri...

beyaz eyüp rezidans Haberi

beyaz eyüp rezidans

Beyaz İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Beyaz Rezidans Eyüp'te daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.




Satış sürecisine devam edilen Eyüp Beyaz Rezidans, İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te inşa ediliyor. Proje, 103 adet daire ve 26 adet dükkandan meydana geliyor.


İnşaat alanı 28 bin 200 metrekare olarak belirlendiği Beyaz Residence Eyüp'te konut sahibi olmak isteyenler yüzde 30 peşinat veriyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor.


Peyzaj alanı için 2 bin 500 metrekare alanın ayrıldığı Eyüp Beyaz Residence'ta yer alan daireler 70 metrekare ile 180 metrekare arasında alanlara sahip. Projede 4+1 konutların tamamı satıldı.


Daire teslimlerinin 2013 yılının Haziran ayında yapılmasın planlanan Beyaz Residence Evleri Eyüp'te, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, çocuk...