25 / 04 / 2024

beyaz inşaat beyaz park projesi

beyaz inşaat beyaz park projesi

Beyaz Park Konutları 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Projede 370 daire ve ticari üniteler yer alıyor. Peki Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim edilecek?

Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat!

Toplam 100 milyon TL yatırımla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 400 bin TL'den başlıyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park satılık!

Toplam 370 adet dairenin yer aldığı projede İstanbul Zeytinburnu - Topkapı bölgesinde yükseliyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyatları!

Toplam 370 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park fiyatları 410 bin TL'den başlıyor.

Beyaz İnşaat Beyaz Park satış ofisi!

Toplam 370 adet dairenin yer aldığı projede satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülüyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park satış ofisi telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Beyaz İnşaat Beyaz Park nerede?

Toplam 370 adet daireden meydana gelen proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Peki Beyaz İnşaat Beyaz Park nerede?

Beyaz İnşaat Beyaz Park lokasyon!

Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 370 adet daire yer alıyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park lokasyon bilgisine göre İstanbul Zeytinburnu Topkapı 'da inşa edilecek.

Beyaz İnşaat Beyaz Park iletişim!

5 blok şeklinde inşa edilen projede 370 adet daire yer alıyor. Beyaz İnşaat Beyaz Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 481 24 24 olarak belirlendi.

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi!

Beyaz İnşaat Beyaz Park Projesi İstanbul Topkapı'da yükselecek. Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

Beyaz Park: Beyaz İnşaat Topkapı projesinin adı belli oldu!

Topkapı'daki eski Akşam Gazetesi ve Skytürk binasının olduğu arsa ile karşısındaki Atlı Zincir'e ait fabrika arsasında hayata geçirilen Beyaz Park projesi 2 hafta sonra satışa çıkıyor...

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

İnşaat firmalarının tercihi: Afyon beyaz mermeri!

Efesus Stone, doğal taşları işleyerek farklı projelere değer katıyor. En kaliteli mermerlerinden biri olan Afyon beyaz mermeri, inşaat firmaları tarafından tercih ediliyor.

Atila Menevşe: Kredi paketi inşaat sektörünü canlandıracak!

Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Atila Menevşe yaptığı açıklamada, inşaat, otomotiv, beyaz eşya, mobilya ve turizm gibi sektörlerde direkt, diğer sektörlerde ise dolaylı olarak canlılık sağlanacağını söyledi.

İnşaat sektörü için çanlar çalıyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Gündoğan, bugünkü yazısında inşaat sektöründe oluşan sorunlara değindi.

Kayseri Kocasinan'da 8.9 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan 24 derslikli ortaokul binası için arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. 

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

İnşaat firmaları İzmir'de arsa arayışında!

Yatırım danışmanı Nafiz Gönen, büyük inşaat firmalarının İzmir’de arazi arayışı içinde olduklarını vurguladı. Gönen, bölgeyi beyaz yakalıların tercih ettiğini vurguladı.

Beyaz İnşaat'tan 3 yeni proje!

Emlakkulisi.com olarak inşaat sektöründe 44 yıldan bu yana faaliyet gösteren Beyaz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz'la 2017 hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Ergün Turan YBÜ Esenboğa Külliyesi'nin inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, inşaatı devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin şantiyesini Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Metin Doğan ile birlikte ziyaret etti.

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım!

Bakırköy City Beyaz İnşaat ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe bölgesinde inşa ediliyor. 42 bin 310 metrekare inşaat alanından oluşan projede 120 aya varan vade yapılıyor.

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek!

Beyaz inşaat, 2016'da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Topkapı Beyaz Park Projesini hayata geçiren Beyaz, "Önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretmeyi planlıyoruz" dedi.

beyaz inşaat beyaz park projesi Haberi

beyaz inşaat beyaz park projesi

"Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin detaylarından bahsedelim. 5 blok halinde yükselen proje Beyaz İnşaat imzası taşıyor.


Toplam arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlenen Beyaz Park Rezidans 100 milyon lira yatırım bedeline sahip. Proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Topkapı bölgesinde inşa ediliyor.


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların bulunduğu Zeytinburnu Beyaz Park'ta 30 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. 


Beyaz Park Topkapı ne zaman teslim?

Topkapı Beyaz Park'ta 1+1 daireler 400 bin TL, 2+1 daireler 600 bin TL, 3+1 daireler ise 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin 2017 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Beyaz Park satış ofisi iletişim

Telefon: 481 24 24

Web adresi: