27 / 04 / 2024

Beyaz Saray nerede

Beyaz Saray nerede

Beyaz Saray, Amerika Birleşik Devletleri'nin federal başkenti olan Washington'daki çok sayıda resmi binanın en önemlisidir. Bir emlak şirketi merak edip Beyaz Saray'ın değerini hesapladı. İşte o haber...

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek!

Beyaz Saray Ermeni Yetim Halısı'nı sergileyecek. Beyaz Saray, sözde Ermeni soykırımını temsil ettiği iddia edilen “Gazir Halısı”nın 18-23 Kasım'da Beyaz Saray Ziyaretçi Merkezi’nde sergileneceğini duyurdu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Beyaz eşya konusunda iddialı bir konumda olan Hoover, kendi gibi iddialı bir bulaşık makinesi üretti. HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesini görücüye çıkaran Hoover, bulaşık makinesine ilişkin tüm detayları paylaşırken, bu ürünün nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

 Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde en verimli temizlik en beyaz çamaşırlar ev hanımlarının bir çamaşır makinesinden en verimli almak istediği özellik. Samsung bu beklentinizi en profesyonel olarak karşılığını veriyor. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi, evlerde sıklıkla kullanılan beyaz eşya ürünlerinden biridir. Çamaşır makinesi, giysileri temizlemek ve yıkamak için tasarlanmış bir cihazdır. Peki Vestel Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Grundig BL 4781 Beyaz Blender Set en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Grundig BL 481 beyaz blender set, kesme, doğrama ve karıştırma işlevlerini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor? Peki blender seti en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch kendini kanıtlamış ve yılların tecrübesi ile tekrar karşınıza çıkıyor. Beyaz eşya denildiğinde ismi kadim bir geçmişe sahip olan markanın buzdolapları da fiyatı araştırılan ürünler arasında. Peki Bosch buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Windsor 2912 Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Ekonominin kötü gitmesi insanları fiyat performans ürünlerine sevk etti. Beyaz eşya sektöründe de bu tercih sürüyor. Bu haberimizde  Windsor 2912 1200 Devir Çamaşır Makinesi ile size destek olmak istedik.  Peki Windsor 2912 1200 Devir Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne k

Arçelik K 3400 Telve Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi Misafirlerinize yada ailenize unutamayacağı anlar mı yaşatmak istiyorsunuz? Arçelik ihtiyaçalrınıza cevap veriyor.  Peki Arçelik K 3400 Beyaz Telve Türk Kahve Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat liste

Hem teknoloji hem de beyaz eşya sektöründe ileri seviyelerde niteliğe sahip Samsung'un çamaşır makinesi fiyatları araştırılıyor. Peki Samsung Çamaşır Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Beyaz Saray nerede Haberi

Beyaz Saray nerede


ABD tarihinde 42 başkana ev sahipliği yapan ve birçok lideri ağırlayan Beyaz Saray’ın fiyatı hesaplandı. Bir emlak şirketinin araştırmasında, Beyaz Saray'ın değeri 359 milyon dolar (yaldaşık 1 milyar TL) olarak belirlendi.




72 dönümlük arsa üzerine yapılan Beyaz Saray’da 132 oda, 16 misafir odası, 3 mutfak, 35 banyo ve 1 kütüphane bulunuyor. 5 bin 109 metrekare büyüklüğündeki başkanlık yerleşkesi Washington’ın en merkezi noktasında yer...