19 / 04 / 2024

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Kaliteden ödün vermeyen üretim mantığıyla dikkat çeken Silverline markası, sevilen ankaster fırın modeli BO6501W01 01 ile ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Güçlü fonksiyonlarla donatılan Silverline B06501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz, 6 aktif özellik alternatifi ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Model, kullanıcı gereksinimleri esas alınarak tasarlanan 6’lı aktif özellik alternatifiyle kullanıcılarına unutamayacakları bir ankastre fırın tecrübesi yaşatıyor. Silverline BO6501W01 01 ankastre fırının dikkat çekici yanlarından olan süratrli pişirme ve turbo fan fonksiyonları ise mutfakta sağladıkları yararlarla kullanıcılarını mutlu ediyor.

Zengin Özellikleriyle Öne Çıkan Fırın

Silverline BO6501W01 01 ankastre fırın modeli, içeriğinde yer alan teknik fonksiyonlar ile ele alındığında gelişmiş bir ürün olarak öne çıkıyor. Maxi ızgara fonksiyonuyla kullanıcılarının mutfaktaki işlerini basitleştiren ürün, mekanik ısı ve program seçme düğmelerinden oluşan kontrol paneli ile de işlevsel bir kullanıma imza atıyor.
 Kullanıcıyı rahatlatan düğme paneli karışık olmayan yapısıyla mutfakta büyük kolaylıklar sağlıyor. Model, çıkarılabilir iki camlı ön kapakları aracılığı ile sahiplerine rahat ve konforlu bir kullanım armağan ederken, çıkarılabilir yan tel rafları vesilesi ile da kolay ve sıkıntısız bir temizlik imkânı sunuyor. Ürün bu fonksiyonlarının yanında kaliteli malzemelerden oluşturulan gövde yapısıyla da dikkat çekiyor. Birinci sınıf malzemelerden meydana gelen gövde tasarımı modelin kuvvetine katkı yaptığı gibi kullanım miadını da artırıyor.

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Etkileyici İç Özellikler

Silverline BO6501W01 01 ankastre fırın modeli, 72 litre genişliğe sahip olan iç hacmiyle kullanıcıların mutfaktaki en iyi yardımcılarından oldu..

Model, geniş ve işlevsel tel ızgara donanımıyla kullanıcılarını birbirinden lezzetli yemeklerle buluşturuyor.

Standart emaye tepsisi ve derin emaye tepsisine malik olan fırın, bu vesile ile kullanıcıların yiyeceklerini sağlıklı bir şekilde pişirmelerine imkan tanıyor.


Geri Dön