26 / 04 / 2024

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı almak isteyenler, teknoloji gelişti artık buzdolabında da Wifi var. Wifi Teknolojili buzdolabı almak isteyenlere özel haberimize göz atın. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



NF64012 EX ION WIFI No-Frost Buzdolabı

Wifi Teknolojisi

Dijitalleşen dünyada erişmek istenen herşeye erişmek basitleşti. Wifi Teknolojisi ile dünyanın neresinde olursanız olun, buzdolaplarına erişiminiz  oldukça kolay. Telefonunuz ile buzdolabınız arasında bağlantı ile sıcaklık oranları farklılaştırılabilir. ürün modları düzenleyebilir, (varsa) bölmeleri açıp kapatabilirsiniz. Ürününüzde peyda olabilecek herhangi bir sorunu ürününüzün başında olmadan da bilirsiniz.

Ekran Koruma Modu

Enerji tasarrufundan bahsedilince genelde herkesin aklına sadece daha az enerji ile çalışan ana kuvvet motorları gelir. Ancak Vestel buzdolapları  ile enerji tasarrufu sadece ürünün kuvvet motorlarında gizli değildir. Çünkü tasarrufu, istediğiniz her an yapabilmeniz mümkün! Enerji tasarrufu adına dizayn edilen “Ekran Koruma Modu” da bunlardan biri. Bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital paneli üstünde yer alan “mod” butonuna,
 parmağınızı 5 saniye süresince basılı tutarak aktifleştirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” aracılığı ile buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız zamanekran ışığı yanmayacak ve kapalı bir konumda olacaktır. Kapağı açtığınızda ise seçili olan tüm ayarlarınız, dijital ekranda görünecektir.

Sesli Kapı Açık Alarmı

Akşam için çok özel misafirleriniz geldiğinde ve sizin oldukça geniş bir menü hazırlamanız gerekir. Hazırlayacağınız yemekler içinse çoktan alışveriş yapıldı bile.  Derken; saat bi hayli ilerledi ve artık yemekleri hazırlamaya başlamanız lazım. Fakat o da ne? Uzun vakitler boyunca siz yemeğinizi hazırlarken aniden  
dolabınızın açık kaldığını anladınız.

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakat ne zamandır açık olduğunu hatırlayamadığınızdan epeyce elektrik harcamış olma ihtimaliniz oldukça fazlaBu hikayeyi hatırladınız mı? Vestel’in akıllı buzdolapları aracılığı ile artık açık kalan kapaklardan kurtulmanız mümkün. “Kapı Açık Alarm özelliği'' ile buzdolabınızın kapağı 2 dakikadan çok açık kaldığında alarm devreye girer ve böylece ikaz edilirsiniz. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 


Geri Dön