18 / 04 / 2024

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



Yiyecek ve içeceklerinizi koumanıza olanak tanıyan Altus AL 306 B 114 lt buzdolabı, sahip olduğu işlevsel iç hacmi ile gereksinimlerinizi karşılar. İstediğiniz yerde kullanımı basitleştiren zarif dizaynı ve ufak boyutu ile şık bir görünüme maliktir. Soğutma ve dondurucu rafları araılığı ile günlük ve haftalık gıda gereksinimlerinizi bu ürünün içinde depolayabilirsiniz. Cihaz, enerji tasarrufu için düşünülen teknik donanımı aracılığı ile bütçenize katkı yapar. Aklınıza takılan sorular için Altus AL 306 B 114 lt buzdolabı yorumları kısmına bakabilir, cihazı kullananlarının tecrübeleri ile fikir sahibi olabilirsiniz.

Altus AL 306 B Model Buzdolabının Öne Çıkan Özellikleri

Altus markasının nitelikli üretim mantığını, taşıyan bu cihazda, avantaj sağlayan pek çok fonksiyona yer verilir. Bu detaylar ise şu şekilde sıralanabilir:

Altus AL 306 B model buzdolabı, küçük bıyutlardaki dizaynı aracılığı ile dar alanlarda kullanımı basitleştirir.
Altus AL 306 büro tipi buzdolabı ile iş yerinde gereksinim duyduğunuz gıdaları uzun zaman sağlıklı bir şekilde koruma altına alabilirsiniz. 84 cm yüksekliği aracılığı ile tezgah altı veya dolap içerisine basitçe koyabilirsiniz.

Büro tipi buzdolabı dizaynında tercih edilen beyaz renk, mekan dekorasyonuna uyum sağlayarak bütünlük elde etmenize yardımcı olur.Dizaynında kullanılan ölçüler en ince detayına kadar düşünülen buzdolabı, yer tasarrufu sağlayarak alanı verimli hale getirmenize destek olur.

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Minimal Tasarıma Sahip Altus Buzdolabı İçin Kullanım Önerileri Altus AL 306 buzdolabı, umumiyetle günlük gıda gereksinimini depolanmanıza katkı sağlar. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?


Geri Dön