27 / 04 / 2024

Beyazıt Öztürk dönerci restoran zincirleri

Beyazıt Öztürk dönerci restoran zincirleri

Oynadığı reklam filmleriyle milyonları cebine indiren Beyazıt Öztürk, ticarete el attı. Öztürk, dönerci restoran zincirleri kuruyor.Beyazıt Öztürk, şimdiye kadar birikimlerini mülke yatırıyordu.

TÜVTÜRK'ten yeni düzenleme! Arabası olanlar mutlaka baksın! Bunu yapmayanlar eli boş dönecek!

Milyonlarca taşıtın muayene edildiği TÜVTÜRK yeni düzenlemeye gitti. Yeni uygulamadan haberi olmayan araç sahipleri, hiçbir işlem yaptıramadan eli boş dönüyor.

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

TÜVTÜRK muayene dönemi başlıyor: Hangi araçlar hangi istasyonlarda?

Her gün milyonlarca araç, teknik ve yasal uygunluklarını değerlendirmek amacıyla muayeneye tabi  tutulmaktadır.  TÜVTÜRK, resmisitesi üzerinden yaptığı duyuru ile tam 25 milyon araç sahibini yakından ilgilendiren önemli bilgileri paylaşmıştır. Yeni dönem muayene açıklaması detayları...

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

TÜVTÜRK, araç muayeneleri için yeni dönemi duyurdu! Arık bunlara bakılmayacak!

Türkiye'de zorunlu araç muayenelerini yapan TÜVTÜRK, araç muayenelerinde yeni dönemi resmen duyurdu. Araç muayene yapılırken artık bazı kontroller yapılmayacak. İşte araç muayenesinden çıkarılan kontroller...

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

Ali Osman Öztürk Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu!

Ali Osman Öztürk, 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda oy birliği ile Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı oldu...

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürk dönerci restoran zincirleri Haberi

Beyazıt Öztürk dönerci restoran zincirleri

Oynadığı reklam filmleriyle milyonları cebine indiren Beyazıt Öztürk, ticarete el attı. Öztürk, dönerci restoran zincirleri kuruyor.


20 yıldır ekranlarda olan ve son dönemde birçok reklam filminde rol alan Beyazıt Öztürk, şimdiye kadar birikimlerini mülke yatırıyordu.


Fakat ünlü şovmen en son reklam filminde kazandığı parayla ticarete atılmaya karar verdi. Yüzde 70’i Beyazıt Öztürk’ün olacağı dönerci restoranının diğer ortağı ise Kayhan İskenderoğlu olacak.


Ünlü iskenderci Yavuz İskenderoğlu’nun oğlu olan İskender Kayhan İskenderoğlu ile Beyazıt Öztürk önceki gün ortaklık için bir araya geldi. Kesenin ağzını sonuna kadar açan yakışıklı şovmenin,


5 milyon lira sermayeli dönercinin ilk şubesi okuduğu şehir olan Eskişehir’de açmak istediği öğrenildi.


Beyazıt Öztürk, ilk şubesini Eskişehir'de açacağı dönerci dükkanları için isim ve marka araştırması...