28 / 03 / 2024

Beyçelik İnşaat iletişim

Beyçelik İnşaat iletişim

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaner Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Yaman tarafından kuruldu.

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Keskin tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Mega 81 Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega 81 Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

MC Çelik İnşaat Mimarlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tuna tarafından kuruldu.

Beyçelik İnşaat iletişim Haberi

Beyçelik İnşaat iletişim

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alım satımını yapmak, 2. Her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 3. Her türlü hafriyat, yıkım işleri, tadilat, onarım ve bakım işlerini yapmak, her türlü kazı hafriyat alınması işlerini yapmak ve taahhütte bulunmak, 4. İnşaat ve Hafriyat işlerinde kullanılan her türlü kullanılmış ve kullanılmamış makine tezgahları, kaynak makinaları, taşıyıcı, yükleyici,...