26 / 04 / 2024

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Keskin tarafından kuruldu.



Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Keskin tarafından kuruldu.

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri, hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı, satımı yapmak. Dekorasyon malzemeleri ile mobilya, ağaç doğramada kullanılan aksesuarlarının imalı, alımı, satımını yapmak. İnşaat malzemesi inşaat demiri, çimento, çivi, kireç, kum, tuğla, seramik, yer döşemeleri, fayans, hırdavat, boya, sıhhi tesisat, kalorifer, asansör malzemeleri, inşaat malzemeleri alımı, satımını yapmak. Plastikten mamul boru, mutfak ve banyoda kullanılan plastik aksesuarların ve bunların benzeri mamullerin alımı, satımını yapmak. Ham ve mamul kereste, kapı ve pencere, parke, mutfak dolabı,banyo dolabı ve inşaat için gerekli, ahşap malların alımı, satımını yapmak. Konut, işyeri ve benzeri binaların onarım, dekorasyon, bakım ve inşaat işlerini yapmak. 2- Demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flans, boru eklenti parçalarının alımı, satımını yapmak. boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımını yapmak. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. Sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, el aletleri, zımpara tasları, zımpara kumu, polisaj, parlatma malzemeleri, alımı, satımını yapmak. Sanayi kolunda kullanılan ölçü, ayar, tamir ve bakım malzemelerinin, avadanlıklarının, teçhizat ve hırdavatın alımı, satımını yapmak.

Adres: Maslak Mah. Meydan Sok. Veko Gız Plaza No: 3/85 SARIYER


Geri Dön