20 / 04 / 2024

beydağı toki son başvuru

beydağı toki son başvuru

TOKİ Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 377 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışta. İşte, Beydağı TOKİ Evleri başvuruları...

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sincan TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Göynücek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Göynücek projesinde yer alan daireler için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Adıyaman Çelikhan TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Çelikhan projesinde yer alan 94 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Toplam 49 adet konutun yer aldığı Zonguldak Devrek TOKİ projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sındırgı Balıkesir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 239 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

İzmir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da inşa ettiği 286 adet konut için son başvuru tarihi bugün sona eriyor.

TOKİ son 15 yılda 835 bin aileyi ev sahibi yaptı!

Türkiye'de son 15 yılda çevreyi yaşanabilir, şehirleri kimlik sahibi yapmak için 21 milyar liranın üzerinde kaynak kullanıldı. 2002’ye kadar geçen 19 yılda 43 bin konut inşa eden TOKİ, 2003-2018 yıllarında 835 bin sosyal konut rakamına ulaştı.

Sivas Divriği TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

İnançköy TOKİ son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı İnançköy projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. 

Ankara İncek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara  İncek 2. Etap projesinde yer alan 69 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Afyonkarahisar Zafer TOKİ son sözleşme tarihi bugün!

Afyonkarahisar Zafer TOKİ projesinde yer alan 33 adet konut için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

Reyhanlı Alt Gelir Grubu TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Reyhanlı TOKİ Alt Gelir Grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

beydağı toki son başvuru Haberi

beydağı toki son başvuru

TOKİ'nin Malatya Beydağı Mahallesi Kentsel Yenileme projesi içeriindeki 377 adet konut açık satışta. Projedeki dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütüldüğü ve Temerküz Şube Beydağı Şubesi olan Beydağı TOKİ'de fiyatlar 120 bin 784 liradan başlangıç gösteriyor. 


28 Mart'ta başvuruların başladığı Beydağı TOKİ Evleri projesinde 30 Haziran 2016 Perşembe gününe kadar başvurular alınacak. 


Satış duyurusu için