25 / 04 / 2024

Beykoz 1. Etap Uygulama İmar Planları

Beykoz 1. Etap Uygulama İmar Planları

Beykoz Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Beykoz 1. Etap Fatih Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi 1. Etap Fatih Mahallesi 1295 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 1296 Ada 1, 2, 3, 4, 5 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut için sözleşme, yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalandı.

Beykoz 1. Etap Uygulama İmar Planları askıya çıktı!

Beykoz Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Beykoz 1. Etap imar planlarında engel yok!

Beykoz 1. Etap 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planları’nın yürütülmesine ilişkin açılan davada karar verildi.

Emlak Konut Hoşdere 1. etap 3. kısım değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Hoşdere 1. etap 3. kısım değerleme raporunu yayınladı.

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım için hazırlanan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlanan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge'de çalışmaları devam ediyor. Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 tane konut ve 1 tane ünite merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleşecek.

İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1. Etap danışmanlık işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul Medeniyet Üniversitesi 1. Etap kapsamında bulunan binalara ait danışmanlık hizmet alımı işinin 2. oturumu bugün gerçekleşecek. İhale saat 11:00'de yapılacak.

Erenler kentsel dönüşüm 1. etap ihalesine 8 teklif geldi!

Türkiye’ye model olacak Erenler Kentsel Dönüşüm 1. Etap ihalesine 8 teklif verildi. En düşük teklif 26 milyon 788 bin TL ile Kemal- Hasan Ekşi İnşaat Ltd. Şti. tarafından geldi...

Beykoz Kidstown Riva'da 1. etap teslimleri tamamlandı!

Eyfel Yapı tarafından aile ve çocuk kasabası konsepti ile gelişirilen Kidstown Riva'da 1. etap teslimlerini tamamladı. Proje, İstanbul'da Anadolu yakasının gelişim dinamiği yüksek bölgelerinden Beykoz Riva da inşa edildi.

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları 2014!

TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap'ta yer alan 2+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 2 adet konut satışa sunuluyor. İşte TOKİ Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları 2014 detayları...

Beykoz 1. Etap Uygulama İmar Planları Haberi

Beykoz 1. Etap Uygulama İmar Planları

Beykoz Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon Uygulama İmar Planları askıya çıktı. Bir aylık askı süresi sonunda plan bölgesinde yaşayan Beykoz halkı artık taşınmazları için imar alabilecek. 

Beykoz Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 17 Ekim 2017 tarihinde onaylanan ve Çiğdem Mahallesi’nin tamamı, İncirköy, Soğuksu ve Çubuklu Mahallelerinin bir kısmını kapsayan 1. Etap imar planı 12.01.2018-12.02.2018 arasında Beykoz Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü’nde askıda kalacak. Beykozlular plan itirazlarını bu tarihler arasında Beykoz Belediye Başkanlığı’na yapabilecek.

Askı süresi dolduktan ve itirazlar değerlendirildikten sonra yürürlüğe girecek planın ardından vatandaşların imar durumuyla ilgili müracaatları alınacak, imar durumu müracaatları ise İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

Boğaziçi Geri Görünüm ve Etkilenme Bölgesi 1. Etap 1/1000 ölçekli Koruma...