18 / 04 / 2024

Beykoz Antrivada villalar

Beykoz Antrivada villalar

Beykoz Antriva 'da son 2 villanın satışı devam ediyor. Villa fiyatları 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje Ant Yapı imzası ile yükseliyor. A tipi villaların alanları 569 metrekareden başlıyor.

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, 187 ada 60 parselde yer alan villayı 27 milyon TL'ye satıyor... 

Beykoz HMB Villaları'nda 27 milyon TL'ye icradan satılık tripleks villa!

Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi, HMB Villaları Sitesi 187 ada 60 parselde yer alan tripleks villayı 27 milyon TL'ye satıyor...

Acarkent villalarının yapı ruhsatları iptal edildi!

İstanbul 4. İdare Mahkemesi Mimarlar Odası’nın Beykoz Saip Molla ormanına inşa edilen Acarkent villalarına ait yapı ruhsatları hakkında açtığı davada, yapı ruhsatları için iptal kararı verildi...

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Free Garden Beykoz villa fiyatları!

Free Garden projesinde 22 adet lüks villaya yer veriliyor. İstanbul Anadolu Yakası Beykoz Polonezköy'de hayata geçirilen projede villalar natamam olarak teslim ediliyor...

Beykoz Free Garden teslimleri!

Free Garden Villalar İstanbul Beykoz Polonezköy'de HE Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Beykoz Free Garden teslimleri ne zaman?

2005 yılında Uyum Villaları kurtarılacakmış!

1987 yılında durdurulan ve çürümeye terk edilen Sarıyer Maden Mahallesi'ndeki Uyum Villaları'nın durumu ve Beykoz'daki yarım kalan villalar, 2005 yılında yapılacak bir kanun değişikliğiyle çözüme kavuşturulacakmış.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edildi. 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills Beykoz'da toplamda 85 konut yer alıyor.

Riva Hills Beykoz'da 2016'da teslim villalar!

Villaların 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildiği Riva Hills Beykoz projesi İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Riva Hills Beykoz'da 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Villa fiyatlarının 849 bin TL'den başladığı Riva Hills Beykoz'da faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede villalar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

1999 yılında Beykoz Villaları satışa sunulmuş!

1999 yılında Beykoz Villaları'nda bulunan 675-800 metrekarelik müstakil villalar 270 bin dolardan (102 milyar 575 milyon lira, 3 bin 538 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

Riva Hills Beykoz'da 849 bin TL'ye 5+1 villalar!

5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon konut seçeneklerinden meydana gelen Riva Hills Beykoz projesinde yer alan villaların fiyatları 849 bin TL'den başlıyor.

Beykoz Antrivada villalar Haberi

Beykoz Antrivada villalar

A, B ve C isimleri taşıyan 99 müstakil villa ile ikiz villadan meydana gelen projede A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare ve C tipi villalar ise 323 metrekare olarak dizayn edildi. 


A tipi villada yer alan son 2 villanın satışları devam ediyor.  Antriva  projesinde fiyatlar 972 bin dolardan başlangıç gösteriyor ve 985 bin dolara kadar yükseliyor. 


41 bin 470 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan Antriva projesi İstanbul Beykoz'da hayata geçiriliyor. Ant Yapı imzası taşıyan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


Antriva projesinde sosyal yaşam alanlarında basketbol alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, voleybol alanları, fitness center, internet bağlantısı,tenis, telefon ve uydu TV sistemi bulunuyor. 


Antriva iletişim bilgileri

Telefon: (0216) 630 67 67

Web Adresi: www.antriva.com.tr

Beyza...