26 / 04 / 2024

Beykoz mahalle arsa rayiç bedeli

Beykoz mahalle arsa rayiç bedeli

Beykoz Belediyesi 2B satışı sürecinde arsa rayiç bedelini kaç TL üzerinden hesaplayacak? Beykoz Belediyesi imar sorgulama sayfasında arsa rayiç bedeli kaç TL arasında? Beykoz'da hangi mahallenin rayiç bedeli ne kadar?

Beykoz mahallelerinin arsa rayiç bedelleri!

Beykoz mahallelerinde arsa rayiç bedeli nedir? Beykoz Belediyesi'nin Beykoz mahalleleri için belirlediği arsa rayiç bedeli kaç TL arasında? İşte Beykoz Belediyesi imar sorgulama sayfasından Beykoz mahallelerinin arsa rayiç bedelleri!..

Üsküdar Belediyesi, 7 ilçedeki arsa ve arazileri satıyor!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Beykoz, Çekmeköy, Eyüpsultan, Maltepe, Sultanbeyli, Şile ve Üsküdar'da yer alan 9 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Beykoz Belediyesi ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Çengeldere'de yer alan 1.857 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz!

Beykoz Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz Baklacı'daki arsayı satıyor? 

Beykoz Belediyesi 9 bin metrekarelik arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

Beykoz Belediyesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Baklacı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Beykoz'da yer alan arsanın ihalesi ne zaman? 

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm krizi! 

İstanbul Beykoz'da kentsel dönüşüm çerçevesinde ekiplerin yıkım çalışmasına tepki gösteren bazı mahalle sakinleri ile polis ekipleri arasında gerginlikler kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Belediye'den büyük fırsat! Tekirdağ'da 24 arsa kiraya verilecek!

Tekirdağ Muratlı Belediyesi'nden 24 arsa 2 yıllığına kiraya verilecek. İhale arazilerin bulunduğu Mahalle Muhtarlıklarında Encümen huzurunda yapılacak.

O ilde 10 taksitle arsa sahibi olma imkanı!

Kocasinan İmar A.Ş. tarafından, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Sümer Mahalesi ve Yeni Mahalle mahallelerinde yer alan 4872 metrekare arsa 10 taksit satışa sunuluyor.

Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İstanbul Beykoz’da bir mahalle daha kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO'nun Beykoz Riva'daki toplam geliri 1.2 milyar TL'ye yükseltildi!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 TL'ye yükseldi.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Beykoz mahalle arsa rayiç bedeli Haberi

Beykoz mahalle arsa rayiç bedeli

Beykoz'da hangi mahallenin rayiç bedeli ne kadar?


Beykoz Belediyesi, 2B arazilerinin satışına 10 Şubat 2014 tarihinde başladı. Beykoz Belediyesi, 2B satışında mahalle rayiç değerini esas alıyor. 



İşte 2014 yılı itibariyle Beykoz Belediyesi Emlak Vergisine Esas Arsa Rayiç Değerleri!


Mahalle Adı    Rayiç Değeri (TL)


ACARLAR          290,00 - 300,00


AKBABA           60,00 - 140,00


ALİBAHADIR       25,00 - 50,00


ANADOLUFENERİ    25,00 - 60,00


ANADOLUHİSARI    100,00 - 650,00


ANADOLUKAVAĞI    44,00 - 200,00


BAKLACI          27,00 - 135,00


BEYKOZ DIŞI      0,00 - 0,00


BOZHANE          22,00 - 40,00


CUMHURİYET       36,00 - 60,00


ÇAMLIBAHÇE       55,00 - 130,00


ÇENGELDERE       25,00 - 75,00


ÇİFTLİK          25,00...