24 / 04 / 2024

Beykoz Tokatköy mahallesi tapu

Beykoz Tokatköy mahallesi tapu

Beykoz Belediyesi tarafından Tokatköy Mahallesi'nde işlemleri tamamlanan 85 aileye tapuları sahiplerine teslim edildi...

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Tokatköy Kentsel Dönüşüm projesinin tamamlanma seviyesi yüzde 70 oldu!

Beykoz’un ilk ve Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projesi, ilçe sakinlerini depreme dayanıklı, güvenli evlere ve düzenli sosyal alanlara kavuşturacak “Tokatköy Kentsel Dönüşüm” Projesi’nin inşaat seviyesi yüzde 70'e yaklaştı. İşte detaylar...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ı tamam! 

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, X sosyal medya hesabından Beykoz Tokatköy'ün kentsel dönüşümü ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Aydın'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Polonezköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Polonezköy Mahallesi 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 422, 5509, 5510 ve 5511 parselleri içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşümün yüzde 40'ı tamamlandı!

Beykoz'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 10 ay önce inşası başlayan Tokatköy Mahallesi'ndeki projenin yüzde 40'ı tamamlandı.

Arnavutköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy ilçesi, Arnavutköy Mahallesi, 1394 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beykoz Yavuz Selim Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi Yavuzselim Mahallesi 1696 Ada Muhtelif Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması Askı Tutanağı yayımlandı.

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Beykoz Tokatköy 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin yer teslimi gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar... 

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüme yargıdan iptal kararı! 

Beykoz Belediyesi’nin Tokatköy Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği kentsel dönüşüm projesine yargıdan dur kararı geldi. İşte o kararla ilgili ayrıntılar ve dönüşümdeki son durum...

Beykoz Tokatköy mahallesi tapu Haberi

Beykoz Tokatköy mahallesi tapu

Beykoz Belediyesi, Tokatköy Mahallesi'nde işlemleri tamamlanan 85 aileye tapularını sahiplerine teslim etti. 

Tapu teslim töreni, Beykoz Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda düzenlendi. Törene Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Törende konuşan Başkan Yücel Çelikbilek, Beykoz’un sorunlarının tek tek çözüldüğünü belirterek, “Beykoz İstanbul’un en yaşanılabilir ilçesi olma yolunda hızla ilerliyor. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalardan biri de vatandaşlarımızın mülkiye hakkını teslim etmektir." diye konuştu. 

Tapu sürecinin özellikle 2B alanlarında sabır gerektiren bir konu olduğunu da ifade eden  Başkan Çelikbilek, "Amacımız vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaktır. Geceli gündüzlü çalışmalarımızla bir yandan plan bir yandan imar ve mülkiyetle ilgili karşılaşılan sorunları tek tek çözüme kavuşturma gayreti içerisindeyiz. Tapuların hak sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şdedi.

Konuşmaların ardından Başkan Yücel...