19 / 04 / 2024

beylikdüzü arifoğlu residence örnek daire

beylikdüzü arifoğlu residence örnek daire

15 katlı 2 bloktan oluşan ve Arifoğlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde inşa edilen Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence iletişim bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz...

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence nerede?

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence nerede? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Arifoğlu Residence Beylikdüzü projesinde fiyatlar 125 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor...

Arifoğlu Rezidans nerede?

Arifoğlu Rezidans nerede ; Arifoğlu Rezidans Beylikdüzü'nde Atakent Cad. No:31 Beylikdüzü - İstanbul adresinde yer alıyor...

Metrohome Beylikdüzü Kameroğlu fiyatları!

Metrohome Beylikdüzü projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Metrohome Beylikdüzü ev fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık!

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları peşinde 510 bin TL'den başlıyor. Metrohome Residence Beylikdüzü'nde konut ve ticaret alanları olacak...

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Metrohome iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kameroğlu Metrohome projesinde ön talep süreci devam ediyor...

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü projesine ön talep toplanıyor!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesi Metrohome Suites & Residence adıyla satışa sunulacak. Mayıs ayında satışların başlayacağı Kameroğlu Metrohome projesinde 1.600 konut ve 130 mağaza olacak...

Beylikdüzü Kameroğlu projesi ne zaman satışta?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü projesinde konut, rezidans, otel, hastane ve dükkanlar yer alıyor. Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan Beylikdüzü Kameroğlu projesi ne zaman satışa çıkacak?

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim!

Beylikdüzü Kameroğlu Evleri iletişim için 0530 327 05 18 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnşaat çalışmalarının Mart ayında başlaması hedeflenen proje 112 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat Projesi!

Beylikdüzü Kameroğlu İnşaat Projesi E-5 üzerinde bulunuyor. İnşaat çalışmalarına Mart ayı içerisinde başlanacak projede konut, rezidans, mağaza, otel ve hastane olacak.

Beylikdüzü Viraİstanbul Residence iletişim!

Beylikdüzü Viraİstanbul Residence iletişim için 444 94 85 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje E-5'e 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Vadi Marmara Residence fiyat!

12 katlı tek blok halinde inşa edilecek olan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Vadi Marmara Residence fiyat listesi kapsamında daireler 140 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Fly Salmiya Residence!

Beylikdüzü Fly Salmiya Residence 2 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi!

Beylikdüzü Fly Garden Residence teslim tarihi 2015 yılı Ağustos ayı olarak belirlendi. Toplam 324 dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım!

Beylikdüzü Papatya Park Residence ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Residence projesi 45 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi!

Toplam 45 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beylikdüzü Papatya Park Residence teslim tarihi 1+1'lerde Aralık 2016'da, 2+1'lerde Haziran 2017'de gerçekleşecek.

beylikdüzü arifoğlu residence örnek daire Haberi

beylikdüzü arifoğlu residence örnek daire

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu ve Arifoğlu İnşaat tarafından istanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.


Satış sürecinin devam ettiği Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence projesinde 2 bin 617 metrekare arsa alanı bulunuyor.


15 katlı 2 bloktan oluşan Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence Beylikdüzü'nde Atakent Caddesi üzerinde yükseliyor.


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence iletişim!


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence iletişim bilgilerine göre projeye, 0212 855 07 40 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Arifoğlu Residence!


Arifoğlu Rezidans iletişim bilgilerine göre projeye 0212 855 07 40 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence adres;


Atakent Cad. No:31 Beylikdüzü - İstanbul


Telefon: 0212 855 07 40

Web Adresi:...