23 / 04 / 2024

beylikdüzü emlak haberleri

beylikdüzü emlak haberleri

Beylikdüzü Gürpınar'da 4 kat olması gereken binaların, belediyenin rantı fark edip izni ile 15 kata çıkarması nedeniyle İdare Mahkemesi, 13 bin 500 konut inşaatın yıkılmasına karar vermiş. İşte Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı o özel haber...

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Beylikdüzü'nde 25.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Beylikdüzü Yakuplu-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 25 milyon 942 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gateway Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Serap Karadağ tarafından  açıldı. 

Beylikdüzü ve Eyüpsultan'da 10.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü ve Eyüpsultan'daki 2 arsa ihale ile satılıyor...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beylikdüzü Yakuplu'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü Yakuplu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor. 4 milyon TL bedelle satılacak arsanın ihalesi 19 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Milli Emlak'tan Beylikdüzü'nde 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul'un Beylikdüzü İlçesi'ne bağlı Yakuplu-Merkez Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor..

Şişli ve Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Şişli ve Beylikdüzü'ndeki 2 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor..

Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsa 4.7 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsayı ihale ile satıyor..

beylikdüzü emlak haberleri Haberi

beylikdüzü emlak haberleri


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre;  1996 yılında Beylikdüzü Gürpınar'da kaygan zemine 4 kat olması gereken binaların, belediyenin rantı fark edip izni ile 15 kata çıkarması nedeniyle İdare Mahkemesi, 13 bin 500 konut inşaatın yıkılmasına karar vermiş.



Haberin devamı için...