19 / 04 / 2024

Beylikdüzü ev satışları

Beylikdüzü ev satışları

Son dönemlerin en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde ev fiyatları sürekli artıyor. Uzmanlar, bölgeden ev alanların 1 yılda yüzde 30'lara varan prim elde ettiğini söylüyor.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Kredi faizleri yükseldi, ev satışları düştü! Yeni konut projeleri başlayamadı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, konut kredi faizlerinin yüksekliği sebebiyle sektörde gayrimenkul satışlarının ciddi oranda düştüğünü ve yeni projelerin yapılmadığını belirtti.

ABD’de konut satışları Mayıs ayında yüzde 22,2 düştü!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan resmi verilere göre, ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Mayıs ayında yüzde 2,7 azaldı. Yine açıklanan rakamlara göre, söz konusu satışlar yıllık bazda da yüzde 22,2’lik düşüş kaydetti.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ev satışlarında artık açık artırma başladı! Bu sayede fiyatlar yükseliyor

Ev satışlarında açılan bu yeni dönem kamuoyuna duyurulmaya başlandı. Bu haberin konut satışında 'açık artırma' dönemi olduğu söylendi! Ev sahiplerinin bu teklif taktiği fiyatları çok daha fazla seviyelere yükseltti... 

ABD’de 2. el konut satışları yerin dibine girdi! 2010 yılından beri böylesi görülmedi!

ABD'de mevcut ev satışları Aralık ayında aylık bazda yüzde 1,5 düşerek yüksek mortgage faiz oranlarının vurduğu Kasım 2010'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

İndirimli kırmızı et satışı başladı! Kuyruklar sokaklara taştı! İşte detaylar!

İndirimli kırmızı et satışlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar sokaklara döküldü. İşte detaylar!

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Kocaeli'de ev satışları yüzde 30 azaldı!

Kocaeli'de Ağustos ayında konut satışları geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 30 azalarak  3 bin 416 olarak kaydedildi. 

Müstakil konut satışlarına pandemi etkisi!

Koronavirüs salgını sonrasında ilgi odağı olan müstakil ev satışlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Bu dönemde müstakil evler ve prefabrik ev satışları iki kat arttı. 

Konut satışlarına yabancı dopingi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Mayıs 2021'e ilişkin ev satış verileri açıklandı. Buna göre, Türkiye'de ev satışları Mayıs 2021'de, 2020 Mayıs'a göre yüzde 16.2 oranında artış gösterdi. Mayıs 2021'de 59 bin 166 ev satıldı. Sektör temsilcileri konut satış verilerini değerlendirdi...

Pandemide modüler ev satışları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını döneminde doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar modüler evlere yöneldi. Fiyatların da uygun olması bu evlerde satışları ikiye katlandı

Beylikdüzü ev satışları Haberi

Beylikdüzü ev satışları

İstanbul'un düzenli ve planlı gelişen bölgesi Beylikdüzü'nde gün geçmiyor ki yeni bir konut projesi yükselmesin. Nitekim EVA Gayrimenkul Değerleme'nin araştırması, son 4 yılda bölgede geniş yaşam alanları ve sosyal imkanlara sahip nitelikli ve markalı konut projelerinin hızla arttığını gösteriyor. Yatırımda açık ara öne çıkan bölgede site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkanları olan projeler ağırlıkta. Bu sitelerde park, güvenlik, açık kapalı havuzlar, çocuk bahçeleri ve otoparklar yer alıyor. 


Her gelire ev var 


Her gelir grubu için evlerin yer aldığı Beylikdüzü'nde sosyal olanaklar da çeşitli. Bölgede lüks villalardan sosyal olanaklara sahip nitelikli ucuz konutlara kadar farklı gelir gruplarına hitap eden projeler var. 


Ulaşım projeleri değerini artıracak 


Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının hizmete girmesiyle bölgede ulaşım bir ölçüde rahatladı. Buna bağlı olarak konut fiyatlarında artış gözlemlendiğini belirten EVA...