23 / 04 / 2024

Beylikdüzü meclisi

Beylikdüzü meclisi

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nın başkanlığında toplandı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Beylikdüzü Belediyesi 2017'nin ilk toplantısını gerçekleştirdi!

2017’nin ilk meclis toplantısı yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan Ocak Ayı Belediye Meclisi 1. Oturumu tüm şehitler için saygı duruşu ile başladı.

Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı toplantısı gerçekleşti!

2016’nın son meclisi olan Beylikdüzü Belediyesi Aralık Ayı Meclisi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi'nin 2017 bütçesi 424 milyon 768 bin TL!

Beylikdüzü Belediye Meclisi 2016 yılı Ekim ayı meclisinin 3. Oturumunda 2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplandı. Tüm maddeleri Plan ve Bütçe Komisyonu’nda titizlikle hazırlanan bütçe 424 milyon 768 bin lira olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediye Meclisi Ekim ayı 1. oturumu gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi, Ekim ayı meclisi toplandı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü mecliste 22 gündem maddesi, 7 sözlü ve bir yazılı önerge karara bağlandı.

Çırağan Sarayı'nın tapusu Beylikdüzü Belediyesi'nde!

Beylikdüzü Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi ve Meclis Başkanvekili Ömer Şatır ailesi ve kendisine dair bilinmeyenleri Gazetem İstanbul'a anlattı. Şatır, Çırağan Sarayı ile birlikte birçok önemli yerin tapusunun kendilerinde olduğunu söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Başkanlığında toplandı, Mecliste 15 gündem maddesi, 2 de komisyon raporu görüşüldü.

Beylikdüzü Belediye Meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Tek oturumda tamamlanan mecliste gündem maddelerine geçilmeden önce CHP ve AK Parti Grubunun önergeleri meclise sunuldu.

Beylikdüzü Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Beylikdüzü Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı, Beylikdüzü Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır Başkanlığında gerçekleşti. Başkan Vekili Şatır, başta Hıdırellez olmak üzere Mayıs ayının tüm önemli günlerini kutlayarak meclisi açtı.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar, Kavaklı ve Adnan Kahveci'de imar planı değişiklikleri!

Beylikdüzü Belediye Meclisi, 5 Ocak 2015 Pazartesi günü gerçekleştireceği toplantısında Kavaklı, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerindeki imar planı değişiklerini oylayacak. İşte imar planı değişikliği önerilen o ada ve parseller...

Beylikdüzü meclisi Haberi

Beylikdüzü meclisi

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Ramazan ayının tüm ülkeye hayırlara vesile olmasını dileyerek meclisi açan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi. Meydan içinde bulunacak olan nikah sarayında yüksek kapasiteli nikah salonları, farklı aktivitelere ev sahipliği yapacak çok amaçlı salonlar ve zemin altı otoparkı bulunacağını ve projede yerel STK’lar için yerler ayrıldığını belirtti.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yönetiminde toplanan Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Ak Parti Grubu 2 sözlü ve 1 yazılı önerge sundu. Yazılı önerge oy çokluğu ile reddedilirken, 2 sözlü önerge oy birliği ile mecliste kabul edildi. Haziran ayı meclisinde toplam 10 Gündem maddesi ile 1 komisyon raporu görüşüldü. 1, 2,...