19 / 04 / 2024

beylikdüzü Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek ödül

beylikdüzü Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek ödül

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

Faturanız yüksek geldiyse hemen PTT'ye koşun! Başvuran herkes faydalanacak

Faturaların yüksek gelmesi ve bu durumla başa çıkmak ve vatandaşın rahatlamasını sağlamak amacıyla devlet yetkilileri destek ödemelerine devam ediyor. İnternetten şartları ve bu desteğe nasıl sahip olacağını öğrenmek isteyen bu haber sizin için.

Doğalgaz faturası yüksek gelenler! Bu rakamdan fazla geliyorsa 300 TL iade!

Doğalgaz faturasının fazla gelmesinden bıkanlar ve ödemekte zorlananlar için bir fırsat bulunuyor. Eğer sizin de doğalgaz faturalarınız yüksek geliyorsa ve ödeme güçlüğü yaşıyorsanız 300 liranız geri iade edilebilir. Peki bu nasıl mümkün olabilir?

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Bütün çalışanlar buraya! Bu adımları izleyerek emekli maaşınızı yüksek tutun! Bunları kimse bilmiyor

Milyonlarca insanın tek hayali emekli olup sakin bir hayat yaşamakken emekli olduğunuz süreç içerisinde emekli maaşını yüksek tutmanızın formülleri mevcut. İşte detaylar…

İstanbul'da taşınmalara yüz yüze eğitim dopingi!

İstanbul Avrupa Yakasında taşınma sayısı geçtiğimiz senenin ilk dokuz ayına göre yüzde 16 yükselişle 426 bin 408 oldu. En büyük artış yüzde 19 ile Beylikdüzü, yüzde 15 ile Büyükçekmece'de kaydedildi.

Yüksek faizi tuş edecek finansman modeli: Sat-geri kirala!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Gürbüz, yüksek faiz ve yüksek enflasyonla mücadele için bu döneme uygun silahların kullanılması gerektiğini dile getirdi. Gürbüz, yüksek faizi tuş edecek finansman modeli önerisinde bulundu. 

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü - Tüyap ) projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Sefaköy-Beylikdüzü Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi,Sefaköy-Beylikdüzü Metro Hattı Triyaj Alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Sefaköy Beylikdüzü Metro Hattı'na onay çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçecek olan Sefaköy Beylikdüzü Metro Hattı için ÇED süreci onaylandı. 1 milyar 865 milyon 80 bin TL yatırıma sahip metronun 4 yılda hizmete geçmesi bekleniyor.

Arçelik, Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacak!

Arçelik, İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı.

Beylikdüzü'ne yeni spor tesisi!

Uzun süredir Beylikdüzü’nde çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Yüzme Kulübü, Beylikdüzü Belediyesi sayesinde yeni bir tesise kavuştu.

Sefaköy-Beylikdüzü Metro Hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistem Müdürlüğü tarafından, Sefaköy-Beylikdüzü Metro Hattı projesi için bakanlığa başvuru yapıldı...

Düşük faiz için yola çıkıyoruz ama vardığımız noktada faiz yüksek oluyor!

Eski Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, "Düşük faiz için yola çıkıyoruz ama vardığımız noktada hem faizimiz yüksek oluyor hem de kurumuz yüksek oluyor" dedi.

beylikdüzü Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek ödül Haberi

beylikdüzü Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek ödül

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi. Bu yapı kentin bir iletişim noktası olarak, insanı yeşil ile buluşturma özelliği taşıyor.

Günlük hayatın koşturmacası içerisinde hayat gittikçe monotonlaşıyor. Herkes işten eve, evden işe giden bir hengamenin içerisinde üzerine düşen rolu oynuyor. Otobüs durakları, sokak lambaları, arabalar, kaldırımlar... Tüm bu unsurlar aynı hayat gibi, sokağın monoton temasını oluşturuyor. İşte bu temadan kurtulmak adına, Beylikdüzü Belediyesi sınırları içerisinde betonla yeşilin bulultuğu noktalarda yepyeni bir kentsel tasarım projesi gerçekleştirildi. 


Yeşile dokunmak


Cumhuriyet Caddesi'nde hayata geçirilen "Yeşile dokunmak" sloganından yola çıkılarak yapılan kiosk yapı projesi, halısının yeşil; tavanının gökyüzü olmasıyla dikkat çekiyor. Yapı, hayatın tüm koşuşturmacası arasında nefes...