19 / 04 / 2024

Beyoğlu gayrimenkul ihalesi

Beyoğlu gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 350 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ihale tarihi 12 Mart 2019 olarak belirlendi. 

Beyoğlu'nda 31 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan gayrimenkul Asmalımescit Mahallesi, Meşrutiyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Satışa konu olan gayrimenkul için 31 milyon TL bedel isteniyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü; İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'ndeki gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Beyoğlu Belediyesi'ne ait olan altında dükkan bulunan kagir apartman vasıflı gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 7 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek. 

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Beyoğlu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 150 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İBB resmen açıkladı! Beyoğlu'nda 760 metrekarelik arsa satılıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan 760 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Beyoğlu'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak Beyoğlu ve Arnavutköy'deki iki gayrimenkulü satışa çıkardı!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beyoğlu ve Arnavutköy'de yer alan iki adet gayrimenkulü 25 milyon 578 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı. 

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaseroğlu Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Yasser Mhs Samır ve Sabah Al Masrı ortaklığında kuruldu.

Halk GYO Beyoğlu Binası 168 bin TL'ye 20 yıllığına kiralandı!

Halk GYO'nun "Beyoğlu Binası"sının tamamının, "Taksim Yatırım Gayrimenkul A.Ş." firmasına kiralanmasına aylık 168 bin TL'ye kiralanmasına ilişkin 10+10 yıl süreli sözleşme imzalandı.

Halk GYO Beyoğlu Binası değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Beyoğlu binasına ait 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı.  

Beyoğlu gayrimenkul ihalesi Haberi

Beyoğlu gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Beyoğlu Belediye Başkanlığı'na ait olan arsa vasıflı gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 6 milyon 350 bin TL bedel isteniyor. 

Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. Maddesi gereği Kapalı Teklif Usulü ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. Gerçek kişilerden istenen evraklar
4.1.1. Nüfus Cüzdanı Sureti veya T.C.Kimlik Numaralarını ihtiva eden “Nüfus Cüzdanı”, “Sürücü Belgesi” veya “Pasaport”,
4.1.2. Kanuni İkametgâh sahibi olduğuna dair İkametgâh Belgesi,
4.1.3. Yabancı istekliler için Türkiye'de gayrimenkul edinilmesine ilişkin kanuni şartları taşımak,
4.1.4. Türkiye'de tebligat için adres beyanı,
4.1.5. Vekil ile temsil ediliyor ise noter tasdikli vekâletname,
4.1.6. Geçici...