19 / 04 / 2024

Beyoğlu kentsel dönüşümüne japonlar mı destek veriyorlar

Beyoğlu kentsel dönüşümüne japonlar mı destek veriyorlar

Beyoğlu Belediyesi ve Japonya’nın Bunkyo Belediyesi arasında dostluk antlaşması imzalandı. Bu antlaşmayla Japonların deprem bilinci İstanbul ve Türkiye'ye taşınmış olacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? Müteahhitler metrekare başına ne kadar istiyor?

Olası Marmara Depremi önce İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı.  Fakat kentsel dönüşümün İstanbul'da hız kaybettiği de belirtiliyor. Peki, İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? İşte detaylar...

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu, kentsel dönüşüme yoğun ilgi olduğunu dile getirdi. 

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm için bakanlıkla eş güdümlü çalışacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da imar, depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konusundaki sorunları Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile gerçekleştirdiği toplantıda ele aldı…

İshak Memişoğlu: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm oluyor!

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Samsun’da kentsel dönüşümün vatandaşları mağdur ederek, amacı dışına çıktığını belirtti...

Beyoğlu kentsel dönüşümüne japonlar mı destek veriyorlar Haberi

Beyoğlu kentsel dönüşümüne japonlar mı destek veriyorlar

Beyoğlu Belediyesi ve Japonya’nın Bunkyo Belediyesi arasında dostluk antlaşması imzalandı. Japonya’da resmi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından Japon işadamları için verilen seminerdeki konuşmasının ardından gerçekleşen imza töreniyle, Japonların deprem bilinci İstanbul’a taşınacak.


Resmi temaslar için Japonya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı tarafından düzenlenen toplantıda Japon işadamlarına yaptığı konuşmanın ardın Beyoğlu Belediyesi ile Bunkyo Belediyesi arasında hayata geçirilen dostluk anlaşması imza törenine katıldı.


Geçtiğimiz yıl Tokyo Büyükelçiliği ve  Yunus Emre Enstitüsü’nün organizasyonuyla Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı (JİCA) ile yapılan “Afet Önleme Projesi İşbirliği Anlaşması”nın ardından imzalanan protokol ile Beyoğlu Belediyesi ile Bunkyo Belediyesi karşılıklı projeler üreterek iki ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlarken, Japonların deprem bilinci yapılan bu anlaşmayla...