20 / 04 / 2024

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans fiyatları ise 10 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri!

İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükselen proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı!

760 daire ve 190 rezidans daireden oluşan projede daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme planı kapsamında 24 ayda 0 faiz avantajı sağlanıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları!

Toplam 760 konut ve 190 rezidanstan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında, 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatlar kapsamında daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 TL'den başlıyor. Teslimleri 2018 yılında başlayacak olan projede 760 konut ve 190 rezidans daire bulunuyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lansmanı yarın MIPIM Fuarı'nda gerçekleşecek olan proje 82 bin 459 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Çarşı açılıyor

Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun sosyal yaşam kültürünü bir kez daha hayata geçiyor. İşte merak edilen detaylar...

Vakıflar, Beyoğlu Firuzağa'da arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu Firuzağa'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa Mahalle Bahçesi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Beyoğlu Belediyesi, Piyalepaşa Mahalle Bahçesi'nin açılışını yaptı.

Burj İstanbul Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Burj İstanbul  Turizm Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı!

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beyoğlu'nda yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Titanic Downtown Beyoğlu açıldı!

Titanic Hotels'in İstanbul'daki yeni oteli Titanic Downtown Beyoğlu hizmete açıldı. 25 bin metrekarelik kullanım alanına sahip yeni otel 15 günde yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 35 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor. Piyalepaşa İstanbul'da aynı zamanda firma bünyesinde 48 ay 0 faizle ev sahibi olunabiliyor...

Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor!

Polat güvencesi ile Beyoğlu'nda yükselen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri başlıyor. Projede yüzde 0'dan başlayan faiz oranları ve 120 aya varan vade seçenekleri sunuluyor..

Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli konut fırsatı!

60 yılı aşkın Polat güvencesi ile İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da ilk etap teslimleri Haziran ayında başlayacak. Piyalepaşa İstanbul'da 120 ay vadeli ödemeler ile ev sahibi olunabiliyor. 

Piyalepaşa İstanbul'da 120 aya varan vadeyle!

Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da firma bünyesinde 48 ay 0 faiz fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat 2018 listesi haberimizde yer alıyor. Polat bünyesindeki  Piyalepaşa Gayrimenkul imzasını taşıyan projede 760 adet daire ve 190 adet rezidansa yer veriliyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları Haberi

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları

800 milyon dolar yatırım bedeliyle Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 760 konut ve 190 rezidans daireden meydana geliyor. 


Piyalepaşa İstanbul'da yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin büyüklükleri  55 metrekare - 207 metrekare arasında değişiyor. 


Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası!

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası devam ediyor. Projede kampanya kapsamında, yüzde 35 peşinatta; faizsiz 24 ay, yüzde 0,30 faizle 36 ay, yüzde 0,45 faizle 48 ay vade imkanı sunuluyor.


Piyalepaşa İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans fiyatları ise 10 bin 500 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2018'de yapılması planlanıyor. 


Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da  SPA, buhar odası, sauna, kapalı basketbol...