29 / 03 / 2024

BeyoğluLook inşaat hızı

BeyoğluLook inşaat hızı

BeyoğluLook'ta inşaat hızlı ilerledi AS Yapı ve Nar Yatırım işbirliği ile Beyoğlu'nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı devam ederken, ofis ve stüdyo tarzındaki projenin satışları yüzde 50 tamamlandı...

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekir Akın İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kurukdu.

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

İyot İnşaat Hırdavat Elektrik Plastik Ve Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Dağ tarafından kuruldu.

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global 61 Metal İnşaat Hırdavat Ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Özçelik tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pns Metal İnşaat Hırdavat Makina Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yelteğin tarafından kuruldu.

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler İnşaat Hırdavat Kimya Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ozan Soyöz tarafından kuruldu.

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saylı İnşaat Hırdavat Mekanik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yıldız tarafından kuruldu.

Akasya Global İnşaat Hırdavat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akasya Global İnşaat Hırdavat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bilal Hüseyin Ateş tarafından kuruldu.

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karatay Grup İnşaat Hırdavat Makina Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

BeyoğluLook inşaat hızı Haberi

BeyoğluLook inşaat hızı

BeyoğluLook'ta  inşaat hızı ilerledi. 40 metrekareden 1.000 metrekareye kadar alternatifli ofis ve stüdyolrın yer aldığı projenin kaba inşaatı bitti. Projede, bağımsız birimlerin metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor. Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, "Taahhüt ettiğimiz teslim tarihi Aralık 2014. Ancak erken teslim söz konusu olabilir. 8-9 ay sonra tesim edebiliriz"...