26 / 04 / 2024

beypazarı belediyesi iş yeri

beypazarı belediyesi iş yeri

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan, yaklaşık 1.500 metre kare alan üzerinde hayata geçirilen Belediye iş yeri ve depoları inşaat çalışması sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

O belediye rekor sayıda KPSS şartsız işçi alımı yapacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Yalova Belediyesi iş arayanlara müjdeli bir haber verdi. Belediye tarafından yayımlanan ilanda farklı kadrolara tam 90 personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte detaylar...

O şehirde belediye işyerlerini kiraya verecek! 2 Mart 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Büyükşehir Belediyesi iş yerlerini kiraya vereceğini duyurdu. İhalenin tarihi ise 2 Mart 2023 olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Tekirdağ Büyükşehir 14 işçi alacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından işçi alımı yapılacağı açıklandı. İşte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçi alımı ile ilgili detaylar...

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

Merzifon Belediyesi iş yeri satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Amasya İli Merzifon Belediye Başkanlığı Amasya Merzifon'da yer alan 3 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 19 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek.

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

beypazarı belediyesi iş yeri Haberi

beypazarı belediyesi iş yeri

Beypazarı Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Beytepe Mahallesi Ahmet Levent Öztop Caddesi 357 ada 4 parseldeki alanda projelendirilen iş yeri inşaatı çalışmaları sürüyor.

İrfan Gümüşel Caddesi'ne paralel olarak açılması planlanan cadde üzerinde inşa edilen iş yerleri tarihi dokuya uygun şekilde kent estetiği de düşünülerek tek kat olarak inşa edilirken cadde üzerindeki işyeri ihtiyacını da karşılayacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada " İlçemizde tarihi çarşımızda ticareti daha da canlandırmak için, tarihi dokuyu bozmadan inşa ettiğimiz işyerleri projemizde sona yaklaşıyoruz. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlanacak" şeklinde...