19 / 04 / 2024

Beypazarı Belediyesi konut projesi

Beypazarı Belediyesi konut projesi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığının ikinci yılını tamamlaması münasebeti ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek, iki yılda yapılan hizmetleri değerlendirirken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı kuraları yarın çekiliyor! 197 yeni konut sahibini bulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 197 konut sahibini bulacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

Beypazarı Belediyesi'nden başkentte satılık arsa!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

Osmangazi Belediyesi konut, ticaret ve depolama alanı imarlı 9 arsa satıyor!

Bursa İli Osmangazi Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar konut, ticaret ve depolama alanı imarlı.

Tuzla Belediyesi konut imarlı 3 arsa satacak!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Tepeören'de yer alan konut imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

İnegöl Belediyesi konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

İnegöl Belediye Başkanlığı Bursa İnegöl'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Beypazarı Belediyesi başkentte 7 bin 600 metrekarelik arsa satacak!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 620 metrekare alana sahip.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Beypazarı Belediyesi başkentte 6 bin 500 metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 507 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Beypazarı Belediyesi konut projesi Haberi

Beypazarı Belediyesi konut projesi


Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Başkanlığının ikinci yılını tamamlaması münasebeti ile basın mensuplarıyla bir araya gelerek, iki yılda yapılan hizmetleri değerlendirirken, gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Başkanlığının iki yılını değerlendiren, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ;


‘’Allah’a çok şükürler olsun ki, beş yıllık başkanlık süreci için seçimlerde vaat ettiğimiz hizmet ve projelerin % 80 lik bölümünü tamamlamayı bizlere nasip etti. Halen çalışmalarımızın devam ettiği projelerin de büyük bölümü bu yıl içinde tamamlanacak’’dedi.


Yapılan değerlendirme toplantısında her yıl farklı iki meclis üyesinin encümen olarak görev yapması yönünde uygulanan teamül gereği bu görevi meclis üyeleri Ahmet Gencer ve Hüseyin Demirezen’in yerine getireceğini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 2016 yılında Beypazarı’nın içinde bulunduğu atılım hamlesinin devam edeceğini söyledi.


2017-2018’e giderken Belediyemiz borçsuz ve kasasında 40 milyon TL...