19 / 04 / 2024

beypazarı yeni iş yerleri

beypazarı yeni iş yerleri

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan, yaklaşık 1.500 metre kare alan üzerinde hayata geçirilen Belediye iş yeri ve depoları inşaat çalışması sürüyor.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Kalecik ilçesine 78 yeni konut ve 138 yeni iş yeri geliyor...

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

İŞKUR, Ekim ayında 810 yeni TYP personel alımı için duyuru yaptı! 

Valilik tarafından yayınlanan ilan, aranan şartları ve ilan numarasını içermekte. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İŞKUR, Ekim ayında yeni iş ilanlarıyla karşımızda. 810 kişilik bir kadro için TYP personel alım ilanı yayımlandı. İşte TYP personel alımı hakkında detaylar…

Hatay'da 4 sanayi sitesinin inşaatı tam gaz! Kente 379 adet yeni iş yeri kazandırılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çalışmaları devam eden 4 sanayi sitesini en kısa sürede tamamlayarak 379 yeni iş yerini kente kazandıracaklarını bildirdi.

İşsizlik maaşı kaç TL oldu? Yeni rakamlar tek tek açıklandı: En az 5 bin 365 TL verilecek!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 2023 yeni işsizlik maaşı tutarının ne kadar olduğu da merak edilmeye başlandı. Yeni rakamlar tek tek belli oldu. 

İşsizlik maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak? En az bu kadar maaş alınacak! 

Yeni asgari ücret ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken işsizlik maaşına gelecek zam merak konusu oldu. Peki yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak?

Almanya’nın 6 milyon yeni işçi alımı şartları netleşti! Dil zorunluluğu yok!

Yeni işçi alımına gitmeye hazırlanan Almanya’da Bakanlar Kurulu kararıyla onaylanan Nitelikli Göçmen Yasası ile 6 milyon yeni göçmeni istihdam edecek. Dil bilme zorunluluğu bulunmayan yeni işçi alımı için işte aranan tüm şartlar…

Yapı denetim firmaları için yeni düzenleme!

Hakkında üçüncü bir yıl yeni iş almaktan men cezası verilmiş olan yapı denetim kuruluşlarının yapı denetim izin belgesi iptal edilecek ve faaliyetine son verilecek.

Yapı Denetiminde Yeni Düzenleme: İhmal Eden Kuruluşlara 3 Aya Kadar İş Yasağı!

Yapı denetiminde yeni düzenleme: İhmal eden kuruluşlar 3 ay boyunca yeni iş alamayacak. Çevre Bakanlığı tarafından getirilen sıkı tedbirlerle yapı denetiminde kalite ve güven artırılacak.

O ilimizde belediye birçok yeni işyerinin ihalesini yapıyor! 50 bin 700 TL’den başlıyor…

Belediye yeni sanayi iş yerinin satış ihalesini yapacağını duyurdu. İşte yatırımcıların merak ettiği detaylar…

İŞKUR’dan yeni iş ilanları! İş arayanlar bu ilanları sakın kaçırmasın!

İş arayanlar için İŞKUR’dan yeni iş ilanları yayınlandı. İşte 2023 İŞKUR ilanları!

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

beypazarı yeni iş yerleri Haberi

beypazarı yeni iş yerleri

Beypazarı Belediyesi'nde yer alan habere göre, Beypazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Beytepe Mahallesi Ahmet Levent Öztop Caddesi 357 ada 4 parseldeki alanda projelendirilen iş yeri inşaatı çalışmaları sürüyor.

İrfan Gümüşel Caddesi'ne paralel olarak açılması planlanan cadde üzerinde inşa edilen iş yerleri tarihi dokuya uygun şekilde kent estetiği de düşünülerek tek kat olarak inşa edilirken cadde üzerindeki işyeri ihtiyacını da karşılayacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada " İlçemizde tarihi çarşımızda ticareti daha da canlandırmak için, tarihi dokuyu bozmadan inşa ettiğimiz işyerleri projemizde sona yaklaşıyoruz. İnşaatımız hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlanacak" şeklinde...