16 / 04 / 2024

Beyşehir Belediye İhale

Beyşehir Belediye İhale

Beyşehir Belediye Başkanlığı, soğuk hava deposu ve mezbaha binaları bulunan binaları 2 milyon 500 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 05 Eylül 2012 Çarşamba günü saat 14.00'de yapılacak

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beyşehir Millet Bahçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 71 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 3 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 71 konut ihalesi 10 Şubat'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Huğlu Mahallesi 71 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 10 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.   

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir Belediye İhale Haberi

Beyşehir Belediye İhale

Beyşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait Dalyan Mahallesi'ndeki soğuk hava deposu ve mezbaha binalarını kapalı zarf usulü ile satışa çıkardı. 


İhale 05 Eylül 2012 Çarşamba günü saat 14.00'de Evsat Mahallesi Şehit Mahmut Aksin Sokak No: 2’deki Belediye Hizmet binasının encümen salonunda toplanacak, Belediye encümenince yapılacak.


Binaların tamamı için 2 milyon 500 bin TL muhammen bedel belirlendi.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için