26 / 04 / 2024

Beyşehir TOKİ başvuruları başlıyor

Beyşehir TOKİ başvuruları başlıyor

TOKİ tarafından Beyşehir'de Avşar Mahallesi'ne yapılacak 251 adet 2. Etap TOKİ Konutlarının başvuruları 25 Haziran-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

Gaziantep Güneyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Gazi Konut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından hayata geçirilen Gaziantep Güneyşehir 2021 başvuruları bugün sona eriyor. 

TOKİ, Konya Beyşehir'de 494 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Beyşehir'e bağlı üç mahallesinde 494 yeni konut inşa edecek.

TOKİ İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Başakşehir 2020 başvuruları bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Nevşehir 2020 başvuruları 23 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir Merkez Göre projesi için başvurular 23 Mart tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları!

TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yenişehir 2020 başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ 100 bin konut Bursa Yenişehir 2020 fiyatları ne kadar 2020?

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi!

TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyat ve başvuru bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Beyşehir 2020 projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Beyşehir 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtlar...

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 2019 başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayaşehir 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular 31 Ekim 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Nevşehir 2019 başvuru ücreti kaç para? TOKİ Nevşehir 2019 fiyatları ne kadar? 

Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ projesinde yer alan 694 adet konut için başvurular başladı.

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Nevşehir Göre TOKİ başvuruları başladı!

Nevşehir Göre TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplan 41 adet konut bulunuyor.

Beyşehir TOKİ başvuruları başlıyor Haberi

Beyşehir TOKİ başvuruları başlıyor

TOKİ tarafından Beyşehir'de Avşar Mahallesi'ne yapılacak 251 adet 2. Etap TOKİ Konutlarının başvuruları 25 Haziran-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. 


Konutlar üç farklı tipte yapılacak, Ziraat Bankası şubelerine alt gelir grubu konutları için 4 bin TL, sosyal konutlar için 6 bin TL ödeyerek başvuru yapılabilecek. Ev hayalleri kuranlar 456 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olacak. 


KİRA ÖDER GİBİ EV SAHİBİ OLUNACAK

BEYŞEHİR Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen projeye oldukça yoğun bir ilgi olduğunu söyledi. Başkan Özaltun, "Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olabilmelerini istiyoruz. Huğlu ve Üzümlü mahallerimizde yapılacak TOKİ Konutları'nın başvuru sürecisinin bir an önce başlaması için girişimlerimiz devam ediyor" dedi. 

»BAŞVURU sayısının yeterli düzeyde olduğu takdirde konutların yapımına bu yıl içerisinde başlanacağını ifade Başkan Özaltun, 2....