28 / 03 / 2024

TOKİ, Konya Beyşehir'de 494 konut inşa edecek!

TOKİ, Konya Beyşehir'de 494 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Beyşehir'e bağlı üç mahallesinde 494 yeni konut inşa edecek.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Beyşehir'de bulunan üç mahallede 494 konutun inşası için çalışmalara başlayacağını açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Beyşehir İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada,  TOKİ  Başkanlığı tarafından Beyşehir merkez ile Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde hayata geçirilecek toplu konut projeleri için ihale tarihlerinin belirlendiği hatırlatıldı. 

Açıklamada, "Söz konusu yatırımların ilçemize kazandırılmasında sürecin başından bu tarafa konunun takipçisi olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Konya milletvekillerimiz Sayın Tahir Akyürek ve Gülay Samancı Hanımefendi, İlçe Başkanımız Recep Elkin Bey ve yönetim kurulu üyelerimize göstermiş oldukları hassasiyetten ötürü teşekkür ediyoruz. İlçemize, Üzümlü ve Huğlu mahallelerimize hayırlı olsun." ifadelerine yer verildi. 

TOKİ Başkanlığı tarafından ilçede, Küçükavşar Mahallesi'nde 3. etap projesi kapsamında toplam 317 yeni konut, Huğlu Mahallesi'nde 2. etap projesi kapsamında 71 konut, Üzümlü Mahallesi'nde de 106 konut ve 1 ticaret merkezinin inşaat, altyapı ve çevre düzenleme işinin bu yıl sonu ve 2020'nin başında ihale edileceği aktarıldı. 

Açıklamada, TOKİ Başkanlığı tarafından Küçükafşar Mahallesi'ndeki toplu konutlar için ihale tarihinin 29 Aralık 2020, Huğlu'daki konutlar için 3 Şubat 2021 ve Üzümlü'deki konutlar için ise 21 Ocak 2021 tarihi olarak duyurulduğu belirtildi. 

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!


Geri Dön