24 / 04 / 2024

beyşehir turizmi

beyşehir turizmi

Gölü ile tanınan Beyşehir'in Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğine dikkat çekerek, "Bu potansiyelinin öne çıkarılması için önemli birçok çalışmalara imza atacağız" dedi.

Beyşehir'de karavan turizmi!

Karaburun Plajı, mesire alanları, inanç turizmi ve yayla turizmi açısından şanslı bir ilçe olan Beyşehir'e karavanlarıyla gelerek konaklayan veya turlarla gelen turistler seyrine doyum olmayan gün batımını izleyerek keyifli zaman geçiriyorlar.

Beyşehir turizme açılıyor!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, gölüyle meşhur ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğini belirterek bu alanda çalışma başlattı.

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Konya Beyşehir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir'de yapı ruhsat harçlarında indirim kararı!

Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilçedeki inşaat sektörüne kriz döneminde destek vermek amacı ile yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirim yapılması kararını aldı.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konut için teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

beyşehir turizmi Haberi

beyşehir turizmi

BEYŞEHİR'İN bünyesinde böylesine değer taşıyan etmenler bulunmasına rağmen turizmden istenilen düzeyde faydalanamadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Murat Özaltun, kentin hak ettiği yere taşıyacaklannı söyledi. 


Beyşehir'in; Bizans, Hitit, Romalılar, Eşrefoğlu Beyliği ve Anadolu Selçuklu Devleti'nden miras önemli tarihi yapıtlara sahip olduğunu kaydeden Başkan Özaltun, "Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü bizim bünyemizde yer alıyor. İlçenin turizm potansiyeli ise oldukça yüksek. Biz enerjimizi bu potansiyelin artınlması yönünde kullanarak ilçemizin, Konya'mızın ve ülkemizin hem tanıtımına, hem de ekonomisine katkı sağlamak istiyoruz. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte Büyükşehir Belediyemizle de bu konuda ortak çalışmalar yürüteceğiz. 5 yıllık stratejik planımız içerisinde de bu konu önemli bir yer ediniyor. İnşallah hedeflediğimiz ölçüde istediklerimizi gerçekleştirebiliriz." şeklinde konuştu. Beyşehir'in UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listesine...