18 / 04 / 2024

Bezmen Yalısı yeni hali

Bezmen Yalısı yeni hali

Depar Teknik Yapının Yeşilköy'de Bezmen Ailesi'nin eski yalısı yerine hayata geçirdiği 6 daireli proje eylül ayında tamamlanıyor. Yalı Yeşilköy adı verilen bina. 2 bahçe dubleksi, 2 çatı dubleksi ve 2 ara kat daireden oluşuyor.

Ebru Gündeş Kanlıca'daki 25 milyonluk yalısından taşınıyor!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Beykoz Kanlıca'da uzun yıllardır oturduğu ikiz yalısından taşınma kararı aldı. Gündeş'in yeni rotası Kemerburgaz oldu...

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışta!

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Yalıda daha önce İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson'un dedesinin de kaldığı söylendi...

Ebru Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor!

Reza Zarrab ile boşanma kararı alan Ebru Gündeş yeni ev arayışına girdi. Gündeş Kanlıca'daki yalısından taşınıyor...

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Necmeddin Molla Kocataş Yalısı 235 milyon TL'ye satıldı!

25 dönümlük araziye sahip Necmeddin Molla Kocataş Yalısı 235 milyon liraya satıldı. Muhteşem Boğaz manzaralı yalının yeni sahibi Katarlı işadamı Omar Hussain Alfardan’ın oldu.

Dilek Sabancı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı!

Sakıp Sabancı'nın büyük kızı Dilek Sabancı, 50 milyon dolara aldığı Yeniköy'deki Baran Yalısı'na tadilat yaptırdı. Yalı sadece yazın kullanılacak. Sabancı, Haziran ayında yeni yazlığına taşınacak. Baran Yalısı, Dilek Hanım'ın sahibi olduğu dördüncü yalı.

2001 yılında Mahmud Nedim Paşa Yalısı açık artırmayla satışa çıkarılmış!

2001 yılında Kızılay, mülkiyetinde bulunan Vaniköy'deki Mahmud Nedim Paşa Yalısı'nı açık artırmayla satışa çıkarmış. Kızılay, kaynak yetersizliği nedeniyle bir türlü onaramadığı yalıya 3.5 milyon dolar değer biçmiş.

2001 yılında Kıbrıslılar Yalısı'nın iskele için penceresi sökülmüş!

2001 yılında Boğaziçi'nin en eski yalılarından olan Kandilli'deki Kıbrıslılar Yalısı'nın orta bölümüne sahip olan Umran Üzümcü, yalıyı denize açabilmek için pencerelerden birini çıkartarak yerine kapı takmış.

2000 yılında Atik Ali Paşa Yalısı otel haline getiriliyormuş!

Özelleştirme İdaresi'nin açtığı ihale sonucunda, 49 yıllığına, 29 milyon 250 bin dolara Four Seasons Hotel'e kiraya verilen Atik Ali Paşa Yalısı 2002 yılında otel olarak hizmete girecekmiş.

2000 yılında Azaryan Yalısı restore edilecekmiş!

2000 yılında Sarıyer'deki müze binası olarak kullanılan Azaryan Yalısı restore edilecekmiş. 4 katlı, bin 200 metrekarelik Sadberk Hanım Müzesi'nde, Sadberk Koç'un ve Hüseyin Kocabaş'ın özel koleksiyonu sergileniyormuş.

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

2000 yılında Esma Sultan Yalısı restore edilecekmiş!

Ortaköy sahilindeki sadece dış cephesinin duvarları ayakta kalan Esma Sultan Yalısı, 2000 yılında sahibi The Marmara İstanbul Oteli tarafından restore edilecekmiş. Yalının restorasyonu 1.5 milyon dolara gerçekleşecekmiş.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı icradan satışta!

Galatasaray Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt'a ait Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) icradan satışa çıktı. Yalı için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

Bezmen Yalısı yeni hali Haberi

Bezmen Yalısı yeni hali

Bezmen yalısı yerine milyon dolarlık 6 daire Bezmenlerin yalısı yerine yapılan Yalı Yeşilköy'de 2.5 ila 3.5 milyon dolarlık 6 daire bulunuyor. 


DEPAR Teknik Yapının Yeşilköy'de Bezmen Ailesi'nin eski yalısı yerine hayata geçirdiği 6 daireli proje eylül ayında tamamlanıyor. Yalı Yeşilköy adı verilen bina. 2 bahçe dubleksi, 2 çatı dubleksi ve 2 ara kat daireden oluşuyor. 155 ila 255 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları ise 2.5 milyon dolar ile 3.5 milyon dolar arasında değişiyor. Depar Teknik Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Fırat, Yalı Yeşilköy projesiyle konutun 'elmas'ını ürettiklerini belirterek, "Bi na eskiden Bezmen ailesinin bir yalısıymış. Biz buraya önde gelen mimarlık şirketleriyle özel bir tasarım hazırladık. İstanbul'un en modern yalısına imza attık. Lüks ile doğayı birleştirdik" dedi. Fırat, akıllı ev sistemiyle...