20 / 04 / 2024

big chefs ortadoğuda restoran mı açacak

big chefs ortadoğuda restoran mı açacak

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Big Chefs’in yüzde 40’ı Taxim Capital’in oldu!

2007 yılında Gamze Cizreli tarafından kurulan Big Chefs’in yüzde 40’ı özel sermaye fonu Taxim Capital’e geçti. 200 milyon liraya yaklaşan cirosuyla dikkat çeken Big Chefs, bu yatırımla yurtdışında büyümeyi hedefliyor.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Big Chefs Diyarbakır kapandı!

Geçtiğimiz yıl bu dönemde 1.5 milyon dolar yatırımla Diyarbakır Fıskaya’da 4 bin metrekarelik restoran açan ‘Big Chefs’, yeri belediyeden kiralayınca bölge halkı ayaklandı. Big Chefs, Türkiye’deki en büyük restoranını 1 yılda kapatmak zorunda kaldı.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri The Big 5'e katıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ile inşaat teknolojileri fuarı olarak görülen The Big 5'e katıldı.

BTSO Dubai Yapı Fuarı The Big 5'e katıldı!

BTSO üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ve inşaat teknolojileri fuarına (The Big 5) katıldı. BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, fuara gitti..

Big Chefs Etiler’de Pazar günleri brunch düzenleniyor!

Samimi atmosferi, iştah açan sunumları, lezzetlere kattığı benzersiz dokunuşları ile yeme – içme dünyasına yön veren Big Chefs güzel bir kahvaltı ile güne iyi bir başlangıç yapmak isteyenlerin favorisi…

Big Chefs Dubai'de şube açtı!

Ankara'da kurulan Big Chefs, Dubai Şeyhi El Maktum'un şirketlerinden Meraas'la ortak şube açtı. Dubai'de restoran sayısını 5'e çıkarmayı hedefleyen Big Chefs, 2015'te yurtdışı yatırımları için gaza basacak. Hedefi Asya ülkeleri

Ünlü markaların gözü Kordon'da!

Kordon, İstanbul'daki lüks restorancıların da ilgi odağı haline geldi. Nusr-et Steakhouse ve Big Chefs başta olmak üzere birçok ünlü marka, İzmir'in Birinci Kordonu'nda yatırım yapmak amacıyla araştırmalara başladı.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde 1310 adet konut yer alıyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Kere Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Esenyurt, Merkez Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi'nde kuruldu.

big chefs ortadoğuda restoran mı açacak Haberi

big chefs ortadoğuda restoran mı açacak

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını, sonra Orta Avrupa’dan Londra’ya kadar uzanacaklarını söyledi


Türkiye’de yeme içme kültürüne yön veren markaların başında gelen Big Chefs, rotayı Ortadoğu’ya çevirdi. Dubai’de açılan ilk şubenin gösterdiği başarılı performanstan sonra Big Chefs’in ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’da toplamda 8 tane Big Chefs açmak üzere Suudi ETE Group ile anlaşmayı geçtiğimiz günlerde imzaladı.


Gamze Cizreli, “Buradaki yapılanmamızı tamamlayalım. Ortadoğu’yu kapsama alanımıza alalım. Sonra Orta Avrupa’dan başlayarak Avrupa’ya da yayılma planımız var. Londra tabii ki hayalimiz. Ancak orada hatayı affetmezler. Çok ince eleyip sık dokuyarak oraya ulaşacağız. 2017’de Avrupa operasyonlarına başlayabiliriz. Önce Romanya, Polonya gibi...