20 / 04 / 2024

Bilal Demirhan

Bilal Demirhan

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, Bilal Demirhan, Kübra Tekiner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Trump Towers Residence Şişli'de kuruldu.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Yapı Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Kotan Yapı Taahhüt Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Bilal Kotan tarafından kuruldu.

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Demirhan İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Muhammed Dursun Demirhan tarafından kuruldu.

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500  bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Korkmaz tarafından kuruldu.

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Yasin Demirhan tarafından kuruldu.

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Erhan Güven tarafından  kuruldu.

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirhan Makina Ve İnşaat Anonim Şirketi Kağıthane’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Demirhan tarafından kuruldu.

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Hafriyat İnşaat Madencilik Turizm Reklam Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sarı tarafından kuruldu.

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Özcan Yapı İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Özcan tarafından kuruldu.

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Yatırım ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Demirhan tarafından kuruldu.

İzmir Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip, İzmir'de Bilal Saygılı Camii ve Külliyesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan,  "Cemaati olmayan her cami, ne kadar ihtişamlı olursa olsun, yetim ve öksüz bir eserdir" dedi...

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirhan Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100  bin TL sermaye bedeli ile Alper Şen ve Serkan Demirhan tarafından kuruldu.

Bilal Demirhan Haberi

Bilal Demirhan

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta  Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; EMLAK a. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  b. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  d. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek.  e. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak....