29 / 03 / 2024

Bilecik Pazaryeri yeni konut

Bilecik Pazaryeri yeni konut

Bilecik’in Pazaryeri İlçesinde konut ihtiyaçlarını gidermek amacı ile gerçekleştirilen 94 konut projesinde çalışmalar tamamlandı. 

Belediyeden satılık 3 iş yeri!

Bilecik Pazaryeri Belediyesi'ne ait 3 iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu iş yerlerinin satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ilçeye 105 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bilecik Pazaryeri projesinin ihalesini yarın saat 14.00'te gerçekleştirecek. Bilecik TOKİ projesinde 105 adet konut yer alacak.

TOKİ Bilecik projesinde son dakika! 105 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik'te inşa edeceği 105 yeni konutun ihalesi 26 Eylül tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 287 konutluk yeni projede son dakika!

TOKİ Bilecik projesi için yeni tarih açıklandı... O ilçedeki 287 konutluk yeni projede son dakika...İşte Bilecik TOKİ ihale detayları...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

TOKİ Bilecik projesiyle tam 287 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik 2023 projesiyle tam 287 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projede ayrıca 4 adet dükkan ve 1 adet cami de yer alacak.

TOKİ Bilecik projesi için tarih belli oldu! 287 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik projesi için tarih belli oldu... 287 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ'den Bilecik'e 144 konutluk yeni proje! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik'te inşa edeceği 144 yeni konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Bilecik Pazaryeri’nde 240 ay taksitle!

TOKİ’nin 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Bilecik’te de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Bilecik Pazaryeri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik İnhisar’da! 240 ay taksitle

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. Büyük merakla da kuraların çekileceği gün bekleniyor. Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik İnhisar Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik Bozüyük 2022 Projesi tüm detaylarıyla!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Bilecik’te de yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Bilecik Bozüyük Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Bilecik projesi için geri sayım başladı! Bilecik'e 144 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilecik projesi için düğmeye bastı. Projede 144 adet konut yer alacak. İşte detaylar...

Bilecik Pazaryeri yeni konut Haberi

Bilecik Pazaryeri yeni konut

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın bölgede inşa edilen 94 konutluk projenin inşaat çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında yetkililerden bilgi alan Başkan Yalçın, “İlçemizi değiştirmeye geliştirmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin konut ihtiyaçlarını gidermek amacıyla gerçekleştirilen 94 konut projesi tamamlandı. Konut satışları devam ediyor. Sıra çevre düzenlenmesinde çalışmalara başladık. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu hizmetlerin gelmesinde bizlere desteğini dualarını esirgemeyen Pazarcıklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Biz sadece aracıyız onların destekleri duaları olmasa Allah bu hizmetleri nasip etmezdi. İnşallah ilçemiz daha da büyük hizmetlere kavuşacak hayvan barınağına çok yakın zamanda başlanılacak. Hanımlar lokali ihale aşamasında, havuz yeniden dizayn edilecek, mahalle konağı ihale aşamasında, gençlik merkezimiz bu sene bitiyor, kent müzesi nisan ayında ihale edilecek, sokak sağlıklaştırma bu sene bitiyor, Karamustafa Paşa Camii...