26 / 04 / 2024

bilecik res proejesi için kamulaştırma

bilecik res proejesi için kamulaştırma

Tokat ilinde tesis edilecek hidroelektrik santrali ile Bilecik ilinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Tokat HES ve Bilecik RES için acele kamulaştırma!

Tokat ilinde tesis edilecek hidroelektrik santrali ile Bilecik ilinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Soma RES Türkiye'deki en büyük rüzgar santralini olacak!

Adnan Polat, 100 megavatlık kapasite artış yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015'te tamamlayarak 240 megavat kurulu güce ulaşacaklarını, Türkiye'nin işletmedeki en büyük rüzgâr santrali olacaklarını söyledi.

Polat Enerji Soma RES projesini Mayıs 2015'te tamamlayacak!

Türkiye rüzgar enerjisi sektörünün lideri olan Polat Enerji, 100 megavatlık kapasite artışı yatırımı devam eden Soma RES projesini Mayıs 2015’te tamamlayarak, 240 megavat kurulu güce ulaştıracak.

Bilecik'te YHT ulaşım hattı inşaat çalışmaları başladı!

Bilecik Belediyesi tarafından, Karasu caddesi Tekmar yolu ile Yüksek Hızlı Tren (YHT) arasında 15 metre genişliğinde yol ve altyapı çalışmasına başlanıldı..

Bilecik Cumhuriyet Mahallesi'ne park ve dinlenme alanı yapılacak!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Mahallesinde çocuklarımız içen yeterli oranda park ve bahçelerin olmadığına dikkat çekti.

Urla'ya RES geliyor!

Urla Rüzgar Enerji Santralı'nın 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planlarını onayladı. Urla'da Sineklidağ-Çıtlıkdağ Mevkiinde RESİYTE Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılacak.

Bilecik Belediye Başkanı park alanları için inceleme yaptı!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkez Cumhuriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunup, yeni park ve dinlenme alanlarının yanı sıra mahalleye gerekli hizmetleri vereceklerini söyledi..

Bilecik'te 2.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve LPG istasyon alanı!

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından Merkez ilçesinin, Aşağıköy Köyü'nde yer alan terminal alanı, Akaryakıt ve LPG İstasyonu yapılması amacıyla kapalı teklif usulüyle 17 Mart 2015 tarihinde ihale edilecek.

Didim Akbük-2 RES imar planı askıya çıktı!

Aydın Didim ve Muğla Milas ilçesi "Akbük - 2 RES projesi"ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı bugün askıya çıktı.

Manisa ve İzmir'e yeni RES projeleri inşa edilecek!

Bakanlar Kurulu’nun “acele kamulaştırma” kararı verdiği İzmir Kiraz ve Manisa Alaşehir İlçeleri’ni kapsayan yeni RES projesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da onay verdi. Bakanlık, Alares Enerji Şirketi’nin yapacağı projenin imar planlarını onayladı.

İzmir ve Manisa RES projeleri onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kiraz ve Alaşehir RES projelerini onayladı, acele kamulaştırma kararı verildi. Yeni plan, Çevre İl Müdürlüğü 'nde askıya çıkarıldı.

Mualla Sidal Bilecik’te tuğla fabrikası kurdu!

Eşini 1996’da trafik kazasında kaybedince aile şirketinin başına geçen Mualla Sidal, piyasada bugün işi hakkıyla yapan ateş tuğlası üreticisi oldu. Bu alandaki en büyük fabrikayı da Bilecik Bozüyük’te kurdu.

Bilecik Osmangazi'ye özel hastane yapılacak!

Bilecik Osmangazi Mahallesi'ne (TOKİ) "özel hastane" geliyor. Adapazarlı 10 uzman doktorlu bir sağlık grubu tarafından Bilecik'e özel hastane açmak için Sağlık Bakanlığı'na başvurulduğu ve hastane yerinin belirlendiği öğrenildi.

bilecik res proejesi için kamulaştırma Haberi

bilecik res proejesi için kamulaştırma

Tokat ilinde tesis edilecek hidroelektrik santrali ile Bilecik ilinde tesis edilecek rüzgâr enerjisi santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için