24 / 04 / 2024

Bilge Özdemir tem yolu

Bilge Özdemir tem yolu

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir İstanbul'un korkulu rüyası olan TEM girişlerini kaldırmanın zamanının gelip gelmediğini yazdı. Bilge Özdemir, bu konu ile ilgili yetkili mercilerin ilgilenmesi gerektiğini belirtti...

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama Ve Satış Grup Başkanı oldu!

1994 - 1998 yılları arasında Acarlar Pazarlama ve Satış Müdürlüğünü yürüten Bilge Özdemir, Acarlar Şirketler Topluluğu Grup Başkanı olarak göreve başladı...

Bilge Özdemir, Akkuş Gayrimenkul’ün pazarlama ve satışını yapacak!

Gayrimenkul sektörüne proje geliştirme, yönetim, pazarlama ve satış konularında çeyrek asırdan beri "Butik Hizmet" veren Bilge Özdemir,  "Butik Marka" değeri taşıyan Akkuş Gayrimenkul ile birleşti..

Bilge Özdemir, Turyap'ın icra kurulu üyesi oldu!

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlerle sektöre yön veren Turyap, gayrimenkul projelerinde uzun yıllar üst düzey yöneticilik yapan Bilge Özdemir ile el sıkıştı.

Çıplak şehirleri insanlık için giydirebilir miyiz?

REDAC ve EMLAKCHI CONSULTANT CEO’ su Bilge Özdemir bugünkü yazısında çıplak şehirleri insanlık için giydirmeye davet etti, konu ile ilgili görüş ve düşüncelerini kaleme aldı ve önerilerde bulundu.

Kafamızdaki engelleri kaldırmanın zamanı gelmedi mi?

Redac ve Emlakchi Real Estate Consultant Yöneticisi Bilge Özdemir köşe yazısında " hayatın engellerini yaşamın kader olmaktan çıkarılım " görüş ve düşüncelerini kaleme alarak, değerlendirdi ve önerilerde bulundu.

Yabancıya konut satmanın yolu, yatak satmadan geçer!

REDAC ve EMLAKCHI CONSULTANT CEO’ su Bilge Özdemir bugünkü yazısında , “ Turizm ve Gayrimenkul sektörü oyuncularını ortak paydada birleşerek ülke tanıtımında bulunmaya “ davet ederek, önerilerde bulundu.

Şehir plancılığı trendi yükseliyor!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugünkü yazısında, Şehir Bölge Planlama mesleğini değerlendirdi. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Emlakchi'den gayrimenkul projelerinde denetim ve temsil hizmeti!

Bilge Özdemir, Emlakchi markası altında gayrimenkul projelerine yönelik "denetim" ve "temsil" olmak üzere gelştirdiği iki farklı hizmet şeklini sunmaya başlıyor.

Mahmutbey gişeleri suçlu değil!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir, gündemi meşgul eden Mahmutbey gişelerini içeren yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in yazısı...

Moody's notunun gayrimenkul sektöründeki etkisi nasıl olur?

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugünkü yazısında, ülke notunun Moody's tarafından yatırım yapılabilir seviyenin altına düşürülmesinin yabancı gayrimenkul alımları üzerinde olası etkilerini ele aldı. İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Bilge Özdemir ile Keleşoğlu Holding iş birlikteliğine son!

Gayrimenkul sektörünün duayeni Bilge Özdemir ile Keleşoğlu Holding, Bilge Özdemir tarafından yürütülmekte olan pazarlama ve satış koordinatörlüğü sonlandı.

Kat irtifakından yönetim planı kaldırılmalı!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir bugün kat irtifakı konusunu ele alan bir yazı yazdı İşte Bilge Özdemir'in o yazısı...

Bilge Özdemir tem yolu Haberi

Bilge Özdemir tem yolu

Yurt dışında hızlı ve yüksek kalitede erişimin simgesi olan ve karşılığında bir bedel ödenen  “ Highway “ lerin bizdeki bir örneği  Trans Europe Motoway - TEM’ dir.

1988 yılında Fatih Sultan Mehmet köprüsü ile aktif erişime geçen TEM otoyolu aradan geçen  25 yılın sonunda bırakın Avrupa’ yı  Asya’ ya  bağlamayı; artık İstanbul’ u birbirine bağlayamamaktadır.

Aradan geçen süre içinde İstanbul Büyükşehir sınırları değişmiş, İstanbul’ da yaşayan nufus 1.5 katına çıkmış ve özelliklede merkez dışında yerleşim alternatifleri artmıştır. 

Değişmeyen tek şey; TEM’ dir. Değişen ise;  yeni yerleşkeler ile TEM’ açılan bağlantılı yolları, kavşaklar  ve gişelerde değişip duran geçiş sistemleridir. 

Son yıllarda, zaman zaman farklı bürokratik çevreler tarafından gişelerin kaldırılması gündeme gelsede; karayolları gelirleri düşünülerek konu rafa kaldırılmıştır. 

TEM geliri artık;  İstanbul’ da gelir olarak düşünülmemelidir....