18 / 04 / 2024

Billoris Tekstil Gıda İnşaat iletişim

Billoris Tekstil Gıda İnşaat iletişim

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Bağ tarafından kuruldu. 

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örkmez Group İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Örkmez, Kübranur Örkmez ve Yusufhan Örkmez ortaklığında kuruldu.

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çengel Kimya Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Çengel tarafından kuruldu.

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Artı3 Hırdavat Nalburiye Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kabak tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. kuruldu!

Mekkan Kimya İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Gıda Ve Temizlik Ürünleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Atmaca tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eğitmen Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Enes Eğitmen tarafından kuruldu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yıldırımvuran tarafından kuruldu.

Billoris Tekstil Gıda İnşaat iletişim Haberi

Billoris Tekstil Gıda İnşaat iletişim

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Bağ tarafından kuruldu. 

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapabilir ve 23.5.2012 tarihinde tescil edilen tadil tasarısında yazılı olan diğer işler

Billoris Tekstil Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Oruçreis Mah.Tekstilkent Cad. T.Kent St.A15 Ap.N.10 G/104...