16 / 04 / 2024

bimeks zorlu avm

bimeks zorlu avm

Son zamanların adından en çok söz ettiren teknoloji perakendecisi Bimeks, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Şirket, Türkiye'nin muhtelif yerlerindeki AVM’lerde eşzamanlı olarak gerçekleştirdiği 5 mağaza açılışı ile ülke genelinde yaygınlaşmaya devam ediyor

AVM'lerde yeni trend rüzgarları esiyor!

Kovid-19 pandemisi ile beraber alışveriş merkezi (AVM) sektöründe hem yatırımcı hem de perakendeci tarafında zorlu bir sürece girildi. Rekabetin arttığı dünyada mağazaları daha çekici kılabilmek için AVM'lerde yeni trendler hayata geçiriliyor.

Didem Aydın: Zorlu Center olarak mağazalardan Nisan-Mayıs'ta da kira almayız!

Türkiye'de AVM'lerin açılması gündeme geldikten sonra, kira konusunda çeşitli tartışmalar da başladı. Zorlu Center Genel Müdürü Didem Aydın, AVM’lerin açılmasına ilişkin konuştu. Aydın, "Biz martta kiranın yarısını iade ettik. Nisanda almadık. Mayısta da almayız" dedi...

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

İstanbul AVM yatırımlarında öne çıkıyor!

Zorlu yılı geride bırakan perakende sektörü 2017'den umutlu.Tüketiciler yeniden mağazalara çekilmeye çalışıyor. İstanbul AVM yatırımlarında gözde merkez haline geldi.

Berkay-Özlem Şahin çifti, Zorlu AVM'den ev eşyası baktı!

Berkay Şahin, geçtiğimiz gün eşi Özlem Şahin ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi'ndeydi. Çift ev eşyası baktı...

Zorlu Center yılbaşında açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center yılbaşında açık mı? Zorlu Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Zorlu Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Van AVM kiralarında TL'ye döndü!

VAN AVM, Türk Lirası’na dönme kararı aldı. Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye bu zorlu dönemde tek yürek olarak daha güçlü çıkacaktır” ifadesine yer verildi.

Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Zorlu Center AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Zorlu Center Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Wan Der Wiel yeni evi için eşya baktı!

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldız futbolcusu Wan Der Wiel, sevgilisi Rose Bertram’la geldiği Zorlu AVM’de evleri için eşya baktı.

Bimeks Kıbrıs'a mağaza açacak!

Kıbrıs'ın ilk ve tek AVM'si 1001 Airport Mail Shopping Centre'de açılacak olan Bimeks Mağazası, Kıbrıs'ın teknoloji üssü olmayı amaçlıyor.

Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

Zorlu Center AVM yurtdışındaki AVM'lere örnek oluyor!

Ziyaretçi sayısı yüzde 78, kişi başı alışveriş yüzde 21 artan Zorlu AVM dikkat çekiyor. Zorlu Center içinde açılan AVM, yabancı AVM’ler için bir vaka çalışması yani ‘case study’ oldu.

bimeks zorlu avm Haberi

bimeks zorlu avm

En yeni teknolojiye sahip 20 bine yakın ürün çeşidini tüm dünya ile aynı zamanda tüketiciye sunan Bimeks; geçtiğimiz dönemde Electro World ve Darty gibi iki büyük şirketin Türkiye’deki mağazalarını satın alarak hızlı bir büyüme gerçekleştirmiş ve 130 bin metrekarelik bir satış alanına ulaşmıştı.


5 KENTTEKİ AVM’DE AYNI GÜN AÇILIŞ


Mayıs’ta Beşiktaş Zorlu AVM, İzmit Real AVM, Hatay Prime Mall AVM, Bodrum Midtown AVM ve Pendik Marina AVM’de eşzamanlı olarak gerçekleştirilen açılışlarla Bimeks’in ülke genelindeki mağaza sayısı 133’ü buldu. Beşiktaş Zorlu AVM’de tabela değişimi gerçekleştirilen mağazanın açılışını, mağaza çalışanlarıyla birlikte yapan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, İstanbul’da 29’uncu mağazayı açmanın gururunu yaşadıklarını ve tüketici elektroniğinden beyaz eşyaya ve cep telefonuna, büyük/küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar binlerce ürün çeşidini, kaliteli servis...