26 / 04 / 2024

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.



4 yıl önce 2,5 milyar dolar yatırımla Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Zorlu Center, yatırımcılara danışmanlık verecek. Konut, AVM, ofis, otel ve sana merkezinden oluşan Zorlu Center, bünyesinde barındırdığı 5 fonksiyonla dikkatleri çekti.

 

Zorlu Center, İran ve Slovenya da danışmanlık yapacak!


Akşam Gazetesi muhabirlerinden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; "Burada bir kasabanın altyapısını yönetiyoruz" diyen Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, "Bu çoklu fonksiyon yönetimi konseptiyle global arenada da yeni projeler için de ilham kaynağı oluyoruz. Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. 


Didem Aydın, Avrupa ve Asya bölgesindeki çevre ülkelerdeki yatırımcılarla görüştürklerini söyledi. Aydın, danışmanlık kapsamındaki ilk müşterilerinin İran ve Slovenya'dan olduğunu belirtti. 


Zorlu'ya Tesla turları

Didem Aydın AVM'yle ilgili yenilik konusunda bilgi verdi. Aydın, "Sinemamızı tek kata indiriyoruz. Onun yerine büyük bir Zara mağazası açılacak. Masmimo Dutti de Zorlu'de yerini alacak" dedi. Aydın, Zorlu Center'de Tesla elektrikli taksinin hizmet vermeye başladığını söyledi.  Aydın sadece bu aracı deneyimleyebilmek için Zorlu Center'a gelenler olduğunun altnız çizdi.

 


Geri Dön