05 / 05 / 2024

Zorlu Center danışmanlık hizmeti

Zorlu Center danışmanlık hizmeti

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Zorlu Center’dan ev aldı!

Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu çifti oğulları Azur Benan dünyaya geldikten sonra daha büyük bir ev arayışına girmişlerdi. Çift, Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye penthouse ev satın aldı.

Exclusive Projects Sales Center Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exclusive Projects Sales Center Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Osama Mohammed ve Eyyup Albayrak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Selazir Gayrimenkul Danışmanlık Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Selazir Gayrimenkul Danışmanlık Nakliye Limited Şirketi, Begüm Bektaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Çamlı Sokak Dap Royal Center'da kuruldu.

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, A.H.Sulaıman Sulaıman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delail İnşaat Emlak Turizm Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sulaıman Saleh S Altufaıl tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Maya Akar Center'da kuruldu.

Arla Uluslararası Danışmanlık Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arla Uluslararası Danışmanlık Mühendislik ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Metin Zorlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Haziran'da Kartal, Yücel Sitesi, 8. Blok'ta kuruldu.

NPlus 1 Daruma Turizm Yatırım Finansal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

NPlus 1 Daruma Turizm Yatırım Finansal Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi, Murat Duran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Maya Akar Center, Esentepe'de kuruldu.

Esenyurt City Center Mass Yönetim Danışmanlık sözleşmesi feshedildi!

Esenyurt City Center projesinde bulunan AVM mağazalarının kiralanması ve yönetimi hususunda, Mass Yönetim Danışmanlık Kiralama Ltd. Şti.' nin, şirketimiz ile olan sözleşmesi feshedildi. Kiralama konusunda herhangi bir yetkileri kalmadı...

Folyapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Folyapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Nakliye Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Kasım'da kuruldu

CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CGR Turkey İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alan Albert Campbell Grummitt, Suzan Elizabeth Grummitt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu

Zorlu Center danışmanlık hizmeti Haberi

Zorlu Center danışmanlık hizmeti

4 yıl önce 2,5 milyar dolar yatırımla Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Zorlu Center, yatırımcılara danışmanlık verecek. Konut, AVM, ofis, otel ve sana merkezinden oluşan Zorlu Center, bünyesinde barındırdığı 5 fonksiyonla dikkatleri çekti.


Akşam Gazetesi muhabirlerinden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; "Burada bir kasabanın altyapısını yönetiyoruz" diyen Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, "Bu çoklu fonksiyon yönetimi konseptiyle global arenada da yeni projeler için de ilham kaynağı oluyoruz. Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. 


Didem Aydın, Avrupa ve Asya bölgesindeki çevre ülkelerdeki yatırımcılarla görüştürklerini söyledi. Aydın, danışmanlık kapsamındaki ilk müşterilerinin İran ve Slovenya'dan olduğunu belirtti. 


Zorlu'ya Tesla turları

Didem Aydın AVM'yle ilgili yenilik konusunda bilgi verdi. Aydın, "Sinemamızı tek kata indiriyoruz. Onun yerine büyük bir...