20 / 04 / 2024

bimin kemalpaşadaki arazisi nereye devredilecek

bimin kemalpaşadaki arazisi nereye devredilecek

Hakkında çıkan iddiaları yanıtlayan iş adamı Topbaş, Başbakan'ın Zeytineli'nde villası olmadığını, BİM AŞ'nin Kemalpaşa'da satın aldığı araziyi maliyet değeriyle Kamu İdaresine devretme kararı aldığını açıkladı...

İzmir Kemalpaşa'da 3 milyon 481 bin TL'ye satılık fabrika!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan 12096 metrekarelik alana sahip olan fabrika Kemalpaşa İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2014 günü saat 10.00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bir köşk ve arazisi satılacakmış!

1944 yılında İstanbul Alman Başkonsolosluğu'nun arkasında bulunan Boğaz manzaralı bir köşk ve arazisi satılacakmış. Yıllık bin 800 lira kira getiren beş dükkan ve dört daire 22 bin liraya satılacakmış.

1944 yılında Tarabya'da Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi satılacakmış!

Boğaziçi Tarabya'da bulunan Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış.Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında, 2 bin 632 altın parasına 100 bin liraya satılacakmış.

Kemalpaşa Belediyesi çevre yatırımlarına devam ediyor!

Kemalpaşa Belediyesi, otoyol yapımı yüzünden kesilecek zeytin ağaçlarını, 'can kurtarma' bilinciyle özel bir sistemle söktürüyor. Başkan Uğurlu, saksılara dikilen bu ağaçları başka alanlarda yaşama döndürüyor

İzmir Kemalpaşa'da 1 milyon 934 bin 495 TL'ye satılık arsa!

İzmir İli Kemalpaşa İlçesi'nde yer alan 2.127,00 metrekere yüzölçümüne sahip olan arsa İzmir İflas Müdürlüğü tarafından 10 Ekim 2014 günü saat 13:20 ile 13:30 arasında ihaleye çıkıyor.

Dikili tarım arazisi satışı!

Çok yıllık ağaç, ağaççık ve çalı formundaki bitkilerin tarımı yapılan, ülkesel, bölgesel veya yerel önemi bulunan araziler olan dikil tarım arazileri nasıl satılır? İşte dikili tarım arazisi satışı esasları..

Mutlak tarım arazisi satışı!

Mutlak tarım arazileri, özel ürün arazileri, dikili tarım arazileri ile sulu tarım arazileri tarımsal üretim amacı dışında kullanılamıyor. Peki mutlak tarım arazisi satışı nasıl yapılır?

Mutlak tarım arazisi nedir?

Tarım arazileri, mutlak tarım arazileri, özel ürün arazileri, dikili tarım arazileri ve marjinal tarım arazileri olarak sınıflandırılıyor. Peki mutlak tarım arazisi nedir?Mutlak tarım arazisi özellikleri nelerdir?

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor!

Gümüşdere arazisi özelleştirme kapsamında satılıyor. Gümüşdere Köyü Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Hatip Polat, "Burada özelleştirme yapılacaksa bile ilk hak sahibi köylüler olmalı" dedi.

Arif Uğurlu: Kemalpaşa'nın ciddi bir turizm potansiyeli var!

Kemalpaşa'nın doğal güzelliklerinin yanı sıra kültür turizmi anlamında da ciddi bir potansiyeli olduğuna dikkat çeken Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kent kimliğini oluşturmada yeni açılımlar yapacaklarını söyledi..

Arif Uğurlu: Kemalpaşa'da kentsel dönüşüme öncelik verdik!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, kentsel dönüşüme öncelik verirken meslek kurslarıyla işsizliği en aza indirmeyi hedefliyor. Uğurlu, kültür sanat etkinlikleriyle ilçenin sosyal hayatını da canlandırmayı amaçlıyor

Sarıyer Gümüşdere arazisi satılıyor!

İstanbul'un Karadeniz kıyısında bulunan ve Avrupa yakasının pazarlarına taze sebze tedarik eden Gümüşdere'nin tek parça tarım arazisi Mayıs ayında Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Edilgres, doğadaki en özel taşları Pietra Basaltina ile mekanlara taşıyor!

Doğadaki en özel taşların birebir renklerini ve yüzeylerini seramiğe yansıtan Edilgres, iç ve dış mekanlar için çok uygun olan serisi ‘Pietra Basaltina’ ile eşsiz yaşam alanları yaratıyor.

bimin kemalpaşadaki arazisi nereye devredilecek Haberi

bimin kemalpaşadaki arazisi nereye devredilecek


İş adamı Mustafa Latif Topbaş BİM Birleşik Mağazalar AŞ'nin İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ilan edilmiş bölgede, lojistik merkez inşası için satın aldığı 40 dönüm arazi hakkında şunları kaydetti: 


"Öncelikle belirtmek isterim ki, organize sanayi bölgeleri, devletin sanayi ve ticari yatırımlar için özel olarak ayırdığı bölgelerdir. Bu arazide inşaat için yasal prosedüründe proje hazırlatarak belediyeye başvurulmuş, hafriyat işini yüklenen firmanın çalışması sırasında tarihi kalıntılara rastlanınca, durum derhal İzmir Müze Müdürlüğü ve ayrıca Jandarma'ya bildirilmiştir. Devamında yetkililerce gerekli tespitler yapılmış, herhalde eserlerin korunması temelinde, taşınabilmeleri imkanı dahil, gerekli yasal müracaatlarda bulunulmuştur. Son durumda arazi 1. ve 3. derece sit alanı ilan edilmiş bulunmaktadır. Gelinen noktada, BİM AŞ, 3 yıl önce satın aldığı araziyi, bu konuda herhangi bir ihtilaf ve kuşkuya...